تهران- ایرنا- تیم فوتبال آتالانتا با درخشش ماریو پاشالیچ تیم اسپتزیا را در هم کوبید تا با ۲۵ امتیاز در رده چهارم جدول ردهبندی سریآ ایتالیا قرار بگیرد.
به گزارش ایرنا، هفته سیزدهم رقابتهای سریآ ایتالیا با دیدار دو تیم آتالانتا و اسپتزیا پیگیری شد. این دیدار که از ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه آغاز شد در پایان با برتری پرگل پنج بر ۲ آبیمشکیهای برگامو خاتمه پیدا کرد.
ابتدا اسپتزیا بود که در دقیقه ۱۱ توسط امبالا انزولا به گل رسید اما شاگردان گاسپرینی بازگشت باشکوه و بیرحمانهای داشته و موفق شدند پنج گل به ثمر برسانند. ماریو پاشالیچ(۱۸ و ۴۱)، دووان زاپاتا(۳۸پنالتی)، لوییز موریل(۸۳) و روسلان مالینوفسکی(۸۹) گلزنان آتالانتا بودند و ستاره کروات این تیم نیز مرد اول میدان لقب گرفت. پاشالیچ به جز ۲ گل، یک پاس گل هم داد تا نقش اصلی بازگشت تیمش را بازی کرده باشد. تیم میهمان همانطور که گل اول را به ثمر رساند، زننده گل آخر بازی هم بود و این بار نیز انزولا در دقیقه ۹۱ موفق به انجام این کار شد.
با این پیروزی آتالانتا ۲۵ امتیازی شد و در رده چهارم قرار گرفت. آنها در ۶ بازی اخیر خود سه برد و سه تساوی را به دست آورده و در وضعیت مناسبی به سر میبرند. اسپتزیا نیز با تجربه هشتمین شکست این فصل خود با ۱۱ امتیاز به طور موقت در رده شانزدهم ایستاد.
تهران- ایرنا- دربی دلامدونینا با اشتباهات اینتریها به تساوی رسید تا میلان فرصت صدرنشینی را…
تهران- ایرنا- تیم فوتبال ناپولی با تساوی برابر هلاسورونا ۹ نفره موقتا صدرنشین سریآ باقی ماند.
تهران- ایرنا- تارنمای ورزشی روسیه در گزارشی نوشت: تیم های مختلفی در لیگهای اروپایی در حال…
تهران- ایرنا- هفته پنجم رقابتهای لیگ برتر گلهای کمی داشت و در کنار…
تهران- ایرنا- تیم فوتبال پورتو پرتغال موفق شد با درخشش ستاره ایرانی…
تهران- ایرنا- تیم فوتبال بارسلونا در اولین دیدار خود با هدایت «ژاوی»…
تهران- ایرنا- تیم فوتبال فیورنتینا در هفته سیزدهم سریآ ایتالیا موفق…
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
