پوتین: ایده‌های آمریکایی‌ها برای جنگ همزمان با چین و روسیه کاملا بی‌معنی است

ولادیمیر پوتین می‌گوید گزارش‌ها و صحبت از این آمریکا باید برای جنگ علیه روسیه و چین آماده شود، کاملا بی‌معنی است.

رئيس جمهوری روسیه همچنین به غرب هشدار داد که هر جنگی علیه این کشور در سطحی کاملا متفاوت از درگیری‌ در اوکراین خواهد بود. 

آقای پوتین روز یکشنبه ۱۵ اکتبر، در یک گفتگو با خبرنگار کرملین ضمن اشاره به این موضوعات تاکید کرد که «افکاری که از جنگ بین روسیه و آمریکا سخن می‌گویند کاملا ناسالم هستند. او البته اضافه کرد بیان علنی این افکار باعث نگرانی کرملین نمی‌شوند. 

پیش از این یک هئیت متشکل از دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه که از طرف کنگره آمریکا منصوب شده در گزارشی اعلام کرده بود که ایالات متحده باید با گسترش نیروها، تقویت اتحادها و همچنین برنامه نوسازی تسلیحات هسته‌ای، خود را برای جنگ احتمالی با روسیه و چین آماده کند.

این گزارش «کمیسیون وضعیت استراتژیک» در بحبوحه تنش با چین بر سر تایوان  و تشدید اصطکاک با روسیه بر سر حمله این کشور به اوکراین مطرح شده است.

 این یافته‌ها، استراتژی امنیت ملی فعلی آمریکا را که خواستار پیروزی در یک درگیری و بازدارندگی در جبهه دیگر است تغییر می‌دهد و همچنین نیازمند افزایش هزینه‌های دفاعی هنگفت است و معلوم نیست آیا کنگره به آن چراغ سبز نشان خواهد داد یا نه. 

پوتین که قرار است به زودی برای حضور در مراسم دهمین سالگرد تشکیل ابتکار کمربند- جاده به چین سفر کند در ادامه صحبت‌های خود گفت: «اینکه می‌گویند ایالات متحده برای جنگ با روسیه آماده می‌شود چیز عجیبی نیست، همه ما برای جنگ آماده می‌شویم چرا که از یک اصل باستانی پیروی می‌کنیم که می‌گوید: اگر صلح می‌خواهید باید برای جنگ آماده شوید.» 

همکاری عمیق بین چین و روسیه، نگرانی‌های زیادی را در غرب به همراه داشته است. ایالات متحده چین را به عنوان بزرگترین رقیب خود و روسیه را به عنوان بزرگترین تهدید خود معرفی می‌کند.

پوتین در بخش دیگری از صحبت‌های خود به آمریکا هشدار داد در صورتی که این کشور بخواهد با روسیه بجنگد، این درگیری کاملا با آنچه در اوکراین اتفاق افتاده متفاوت خواهد بود. او در این خصوص گفت: «اما اگر آنها بخواهند با روسیه بجنگند، این یک جنگ کاملا متفاوت خواهد بود، دیگر یک عملیات نظامی ویژه نخواهد بود».

رئيس جمهوری روسیه در ادامه افزود: «اگر ما در مورد جنگ بین قدرت‌های بزرگ هسته‌ای صحبت کنیم، داستان کاملا متفاوت خواهد بود. من فکر نمی‌کنم افرادی که ذهنشان درست است بتوانند در مورد چنین چیزی فکر کنند، اما اگر چنین فکری به ذهنشان خطور کند، آن‌وقت است که باعث می‌شوند ما بیشتر هوشیار و محتاط باشیم.»

ایالات متحده می‌گوید که روسیه و چین هر دو در حال مدرن‌سازی زرادخانه‌های تسلیحات هسته‌ای خود هستند و چین در صورتی که با سرعت کنونی برنامه هسته‌ای خود را توسعه دهد احتمالا تا سال ۲۰۳۵ دارای هزار و ۵۰۰ کلاهک هسته‌ای خواهد بود.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

در حال حاضر روسیه حدود ۵ هزار ۸۸۹ کلاهک هسته‌ای دارد، این عدد در آمریکا ۲ هزار و ۲۴۴ کلاهک است. از این تعداد روسیه حدود ۱۶۷۴ کلاهک هسته‌ای استراتژیک در اختیار دارد. شمار این کلاهک نزد آمریکا ۱۶۷۰ است.

source