رونمایی از لوح ثبت مهارت پخت باقلوا و سوهانِ کاشان

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشان با تأکید بر اینکه سوهان میرزاحسینی یکی از شیرینی‌های سنتی و بومی در کنار کلوچه و پشمک، اصلی‌ترین و شاخص‌ترین شیرینی مراسم دیدوبازدید‌های نوروزی است، گفت: در واقع سوهان میرزاحسینی شیرینی مخصوص سفره نوروزی است و بنابراین سنت دیرپای، مقارن با عید نوروز، فعالیت قنادی‌ها برای پخت سوهان دوچندان می‌شود.

احمد دانایی نیا با اشاره به اینکه باقلوابه شماره ۲۸۶۸ و سوهان میرزا حسینی به شماره ۲۸۷۰ در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت ملی شده گفت: این دو شیرینی با ۱۵۰ تا ۲۰۰ سال قدمت در ایام خاص به خصوص اعیاد و عید نوروز تولید و برای پذیرایی استفاده می‌شود.

source