به گزارش خبرورزشی، طی روزهای گذشته اختلاف بین ایفمارک و در راس آن زهره هراتیان با کادرپزشکی پرسپولیس و به ویژه دکتر فرید زرینه سرپرست کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس به اوج خود رسیده است. این درگیری ها پس از تغییراتی که در کادرپزشکی پرسپولیس رخ داد و منجر به برکناری دکتر علیرضا حقیقت و جانشینی فرید زرینه شد آغاز شد و همین موضوع باعث شد تا شایعاتی مبنی بر حمایت هراتیان از دکتر حقیقت در فضایب مجازی و رسانه ای منتشر شود.
آخرین حمله هراتیان به زرینه به صحبت های او در برنامه فوتبال برتر مربوط می شود که او تاکید کرد زرینه تخصص لازم را برای این کار و حضور در این باشگاه ندارد و طی چند روز اخیر نیز برخی رسانه ها با انتشار مدرک فرید زرینه سعی کردند ادعای هراتیان را ثابت کنند.
در همین ارتباط روزنامه ایران ورزشی گزارشی را منتشر کرده که پاسخ بسیاری از ابهامات را می دهد. روزنامه ایران ورزشی در شماره امروز خود نوشت:
زهره هراتیان مسئول کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال ایران یا همان ایفمارک، در برنامه فوتبال برتر صحبتهایی را مطرح کرد که نشان از این داشت دکتر فرید زرینه، سرپرست کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس تخصص لازم را برای این کار و حضور در این باشگاه ندارد؛ این در حالیست که در مسابقات تیم پرسپولیس، دکتر علیرضا قلیایی به عنوان پزشک تیم معرفی میشد و خبری از نام دکتر زرینه در لیست تیم نبود. ضمن اینکه در سایت سازمان نظام پزشکی، زرینه نه به عنوان یک پزشک که به عنوان کارشناس فیزیوتراپی معرفی شده و هیچ مدرکی مبنی بر پزشک بودن او در سایت سازمان نظام پزشکی وجود ندارد؛ موضوعی که این سؤال را ایجاد کرد آیا زرینه واقعاً مدرک پزشکی مناسب برای بارگذاری در سایت سازمان نظام پزشکی را ندارد یا صرفاً در این خصوص کوتاهی کرده است؟
پیگیریها نشان میدهد فرید زرینه برای نشستن روی صندلی سرپرستی کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس، نیازی به مدرک پزشکی عمومی ندارد چرا که این پست، یک پست تعریف شده از سوی باشگاه پرسپولیس در باشگاه است که در دیگر تیمها وجود ندارد و نشستن روی این صندلی، منوط به مجوز ایفمارک یا داشتن مدرک پزشکی عمومی نیست. در فوتبال ایران پیش از این، تنها دکتر نوروزی بوده که در تیم استقلال چنین پستی را داشته که بر تمام مسائل پزشکی باشگاه نظارت کرده و حالا زرینه این پست را در باشگاه پرسپولیس در اختیار دارد. همچنین پیگیریها نشان میدهد که زرینه، مدارک دکترای خود در حوزه فیزیوتراپی و فیزیولوژی ورزشی را در سایت سازمان نظام پزشکی بارگذاری نکرده و به همین دلیل نام او در این سایت، به عنوان فیزیوتراپ درج شده است.
نکته اینجاست که برای سرپرستی کمیته پزشکی پرسپولیس، نیاز به گرفتن مجوز در این حوزه از ایفمارک وجود ندارد و این پزشک تیم در کنار زمین است که باید مدرک پزشکی عمومی داشته باشد و به همین دلیل، نام علیرضا قلیایی به عنوان پزشک تیم رد شده است؛ فردی که در قطر به طور نزدیک، پیگیر کارهای پزشکی و روند درمان امید عالیشاه بود. به نظر میرسد که پرسپولیس در انتصاب زرینه به عنوان سرپرست کمیته پزشکی باشگاه، تخلفی انجام نداده و پیگیری هراتیان در این خصوص، به دلیل کنار گذاشته شدن دکتر حقیقت از پرسپولیس که از پزشکان معتمد ایفمارک محسوب میشود بوده است.
خبرنگار ایران ورزشی در پایان این گزارش تاکید کرده که برای شنیدن نظر مسئول ایفمارک با زهره هراتیان تماس برقرار شده تا در خصوص ابهامات ماجرای مدرک تخصصی سرپرست کادر پزشکی باشگاه پرسپولیس به سوالات پاسخ دهد که با توجه به حضور هراتیان در خارج از کشور، او قادر به پاسخگویی نبود.
source