محمدی: برای بیش از ۳ هزار مربی کشتی کلاس دانش‌افزایی برگزار می‌شود/ هدف‌گذاری ما المپیک‌های ۲۰۲۸ و ۲۰۳۲ است

محمدی: برای بیش از ۳ هزار مربی کشتی کلاس دانش‌افزایی برگزار می‌شود/ هدف‌گذاری ما المپیک‌های ۲۰۲۸ و ۲۰۳۲ است

سرپرست انستیتو کشتی گفت: در تلاش هستیم تا پایان سال برای بیش از ۳ هزار مربی کشتی کلاس دانش افزایی برگزار کنیم.

خبرگزاری میزان

علی محمدی، سرپرست انستیتو کشتی، گفت: کنترل و دانش‌افزایی مربیان سازنده در کارگاه‌های کشتی آزاد و فرنگی به صورت مجزا مدنظر قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه تلاش ما بر این است که بدانیم چه تعداد مربی فعالیت مستمر در کشور دارند، افزود: پیش‌بینی ما بر این است که تا پایان سال بتوانیم برای حدود بیش از ۳ هزار مربی این کلاس‌ها را برگزار کنیم، زیرا برنامه‌های بسیاری را برای آنها در نظر گرفته‌ایم.

سرپرست انستیتو کشتی درخصوص تاثیر یکسان و همسان‌سازی تمرین بر کشتی‌گیران برای کسب مدال در المپیک لس‌آنجلس، ابراز داشت: یکی از اهداف برگزاری این کلاس‌ها یکسان و همسان‌سازی تمرین بوده که فدراسیون کشتی نیز پیگیر این موضوع بوده است. برخی استان‌ها مانند فارس و خوزستان در فرنگی و استان‌های مازندران و تهران در کشتی آزاد مربیان بسیار خوب و با دانشی دارند، با این حال وقتی صحبت از یکسان‌سازی تمرین باشد در سراسر کشور حتی در نقطه صفر مرزی هم مربی با یک شیوه‌ای که بسیار سهل است به آموزش می‌پردازد.

محمدی با بیان اینکه قطعاً این آموزش می‌تواند به کشتی‌گیران برای حضور در سطح ملی کمک کند، ادامه داد: ایراداتی که از سنین نونهالان و نوجوانان وجود دارد، اینجا کمتر می‌شود و آن‌زمان بحث تکنیک و تاکتیک، وسیله و هنرنمایی سرمربیان بزرگسالان کمتر می‌شود تا ان‌شاالله نتیجه خوبی را که قبلاً نیز کسب کردیم، در المپیک‌های بعد نیز با مدال‌های رنگین‌تر و بهتر همراه کنیم.

وی تاکید کرد: ما امروز صرفاً درخصوص المپیک ۲۰۲۸ برنامه‌ریزی نمی‌کنیم بلکه برای المپیک ۲۰۲۳ نیز هست. امیدواریم آنجا هم مدال‌های خوبی را به ارمغان بیاوریم.

سرپرست انستیتو کشتی همچنین درخصوص سرمایه‌گذاری بسیار زیادی که فدراسیون صرف برگزاری کارگاه دانش افزایی و کنترل مربیان کشتی کرده است، گفت: از ریاست فدراسیون برای برگزاری کلاس‌های کنترل و دانش‌افزایی در کمپ‌های حاج‌قاسم سلیمانی قدردانی می‌کنم. این نشان‌دهنده اهمیت کلاس‌ها برای فدراسیون است و صرفاً کلاس معمولی نیست. انصافاً کار بزرگی است که تاکنون انجام نشده و زحمت و هزینه هنگفتی را بابت این برگزاری بر گردن فدراسیون گذاشتیم. امیدوارم با این کار بتوانیم خصوصاً در سال‌های آینده و در المپیک‌های ۲۰۲۸ و ۲۰۳۲ که هدف‌گذاری ما است، مدال‌های خوش‌رنگ‌تری کسب کنیم.

علی محمدی که پیش از این مدیر تیم‌های ملی کشتی فرنگی بود به عنوان سرپرست انستیتو کشتی جایگزین جاسم امیری شده است.

انتهای پیام/

source