مسوولان بگویند چرا در چند دهه اخیر ایران میزبان رویدادهای مهم ورزشی مثل جام جهانی نبوده؟ چرا قطر توانست؟

میزبان‌های دو جام جهانی بعدی فوتبال مشخص شدند؛ سه کشور اسپانیا، پرتغال و مراکش میزبان جام جهانی ۲۰۳۰ شدند و عربستان سعودی بعد از جام جهانی قطر ۲۰۲۲، میزبانی سال ۲۰۳۴ را گرفت. اما ایران با این همه منابع چرا نمی‌تواند میزبان رویداد مهم و بزرگی مثل جام جهانی باشد؟ مسوولان چه پاسخی به جوانان و مردم کشور دارند؟ یک نمونه دیگر حضور ستاره‌های بزرگ فرمول یک در بحرین و دیگر کشور‌های حاشیه خلیج فارس است، اما در ایران خبری از میزبانی نیست!

عربستان میزبان جام‌جهانی شد؛ «ما» کجاییم؟

دیدارنیوز: میزبان‌های دو جام جهانی ۲۰۳۰ و ۲۰۳۴ فوتبال مشخص شدند.

به نقل از تسنیم، در جریان کنگره فدراسیون بین‌المللی فوتبال که بعدازظهر امروز در زوریخ برگزار شد، سه کشور اسپانیا، پرتغال و مراکش میزبانی جام جهانی ۲۰۳۰ را به طور مشترک برعهده گرفتند. سه بازی اول این تورنمنت معتبر به مناسبت صدمین سالگرد جام جهانی در کشور‌های اروگوئه، آرژانتین و پاراگوئه برگزار و سایر دیدار‌ها به میزبانی اسپانیا، پرتغال و مراکش برگزار خواهد شد.

عربستان میزبان جام‌جهانی شد؛ «ما» کجاییم؟

عربستان نیز به عنوان میزبان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۳۴ معرفی شد. عربستان تنها نامزد برگزاری این رویداد بزرگ بود و این میزبانی مهم را برعهده گرفت. ریاض، جده، نیوم، الخبر و اب‌ها شهر‌هایی هستند که میزبان این تورنمنت خواهند بود.

بیست‌وپنجمین دور مسابقات جام جهانی احتمالاً در ماه‌های ژانویه و فوریه (دی، بهمن و اسفند) برگزار خواهد شد.

جام جهانی ۲۰۲۶ نیز به صورت مشترک در سه کشور مکزیک، کانادا و آمریکا به انجام می‌رسد.

source