رئیس فدراسیون بدمینتون گفت: نیازمند بودجه ۱۰۰ میلیاردی برای موفقیت در عرصه جهانی هستیم. با ۱۰۰ میلیارد تضمین مدال را میدهیم.
محمدرضا پوریا در نشست خبری با اصحاب رسانه در رابطه با سی و سومین دوره از مسابقات دهه فجر ضمن بیان اینکه باید یادی از رؤسای گذشته همچون کرباسی و عالمی بکنم و تنها برندی که از دوران پیش یادگار ماند پایهگذاری مسابقات فجر بود، اظهار داشت: ۱۵ سال است که مسابقات فجر را به صورت رایگان برگزار میکردیم. تیمهای خارجی را با هتل و غذا و تمام مشکلاتشان در این مسابقات میپذیرفتیم و دارای رنک جهانی شد.
وی ادامه داد: در سال آینده رنک المپیک و جهانی هم خواهد داشت و گاهی اوقات حق ۳ رای را داریم و حدود ۹۰ کشور حق یک رای را دارند و این نگاه ویژه ما به این مسابقات باعث شده در کرسیهای بینالمللی نگاه ویژهای به ما باشد و همواره در بهمنماه آن را برگزار میکنیم و یک بار هم تاریخ آن تغییر پیدا نکرده است.
پوریا تصریح کرد: اعلام آمادگی کشورها تا تاریخ ۱۵ دی بود که دیگر تمام شده است. انگلیس حتی اعلام آمادگی کرد اما چون زمان ما توسط فدراسیون جهانی پیگیری میشود موفق به ثبتنامشان نشدیم و روال ما براساس قوانین جهانی است. تا دیروز ۲۰ کشور داشتیم و ۳ کشور مکزیک، سریلانکا و اسکاتلند انصراف دادند.
رئیس فدراسیون بدمینتون گفت: چین تایپه، تایلند، اوگاندا، افغانستان، بلغارستان، کانادا، هند، امارات، مالزی، آذربایجان، اندونزی، قزاقستان، ایتالیا، ترکیه، عراق، سوئیس و جمهوری اسلامی ایران ۱۷ کشور حاضر در مسابقات هستند. تیم ها تا دوم بهمنماه فرصت دارند بدون جریمه انصراف دهند و احتمالاً با همین تعداد مسابقات برگزار خواهد شد. تعداد ورزشکاران مسابقات فجر ۲۰۶ بازیکن ایرانی و خارجی خواهد بود که از این تعداد، بازیکنان خارجی مرد ۷۷ نفر، خارجی زن ۴۷ نفر و مجموع بازیکنان خارجی ۱۲۲ نفر است. ۸۶ بازیکن ایرانی هم در مسابقات حضور دارند. با این دید نگاه کنید که اعزام آنها برای گرفتن یک رنک چقدر هزینه دارد و ما با گرفتن میزبانی صرفهجویی کردیم.
وی اضافه کرد: مسابقات از ۹ تا چهاردهم بهمنماه در سمنان برگزار میشود. ۳۳ دوره تاکنون برگزار شده که ۱۹ دوره آن در شهرستان بوده و باقی دورهها در تهران بوده است.
پوریا تأکید کرد: مسابقات سریز جوانان و ششمین دوره آن از تاریخ ۴ تا ۷ بهمنماه در سمنان برگزار خواهد شد. این مسابقات قبل از مسابقات فجر برگزار خواهد شد و همانند فجر دارای رنک است. چینتایپه، اوگاندا، افغانستان، آذربایجان، هند، قزاقستان، ایران کشورهای حاضر در این مسابقات هستند. تعداد بازیکنان خارجی مرد ۱۰ نفر و خانمها ۸ نفر هستند. تعداد بازیکنان مرد ایرانی ۳۲ و زنان ایرانی ۳۳ نفر هستند.
رئیس فدراسیون بدمینتون گفت: رنک دهم جهان کشور چین تایپه و یازدهم جهان و پنجم جهان از کشور هند و رنک ۱۵۵ جهان امیرعلی بهمنلو از ایران است. در قسمت انفرادی بانوان رنک ۶۷ جهان، زهرا رباطی از ایران رنک ۸۶ جهان نیز حضور دارد، رنک ۱۰۲ جهان از آذربایجان و رنک ۱۰۳ جهان هم از افغانستان در آن حضور دارد. در این مسابقات هزینه غذا و هتل برعهده خودشان است.
وی ادامه داد: قهرمان غرب و جنوب و آسیای میانه هستیم و آرزویمان کسب مدال آسیایی است، زیرا تمام قدرتها در شرق آسیا هستند و حتی کشورهایی مانند دانمارک نیز در المپیک موفق به کسب یک مدال المپیک شدهاند و باید با آسیاییها رقابت کنیم. جهان به آسیا نگاه میکند، زیرا آسیا قدرت اصلی است.
پوریا خاطرنشان کرد: نیازمند بودجه ۱۰۰ میلیاردی برای موفقیت در عرصه جهانی هستیم. با ۱۰۰ میلیارد تضمین مدال را میدهیم. قوطی توپ ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است و باید برای هر بازی ۲ میلیارد توپ هزینه کنم. در سال باید ۵۰ هزار توپ برای پخش آن در تمام استانها و مراکز آموشی تهیه کنم و باید بودجهای بالا داشته باشم.
پوریا مطرح کرد: احمد دنیامالی در حوزه قهرمانی آن نگاه ویژه را دارند. به اندازه بودجه دولتی از اسپانسرها بودجه گرفتم و بیشتر از بودجه وزارت، بودجه تهیه کردهام.
وی در رابطه با انتقاداتی که پیشکسوتان از رئیس فدراسیون میکنند گفت: اگر من بد هستم افراد حاضر در مجمع به من رأی ندهند! نمیدانم علت انتقاد برخی افراد چیست. چرا خودشان همانند ثریا آقایی سهمیه المپیک نگرفتند که به سهمیه گرفتن فدراسیون در المپیک، نمایشی میگویند.
پوریا در ادامه گفت: سال گذشته یک اعزام داشتیم و موارد خاصی مثل کمبود بودجه مالی باعث شده بوده که اعزام نکنیم. امسال ۵ و ۶ اعزام داشتیم و کمبودی در این زمینه نداشتیم و در آسیا ۲۰۲۶ و ۲۰۲۸ میخواهیم موفقیتی ویژه کسب کنیم.
وی در ادامه گفت: از ثریا آقایی حمایت هم کردهایم، اما او به هر حال تواناییهای خاص خودش را دارد و افتخاری برای ماست که مربی کمپ AOP هستند و نگاه جامعه دختران ما به ثریا قاسمی است.
پوریا در پایان یادآور شد: تنها کشوری هستیم که دو عضو هیئت رئیسه در گروه یازده نفری داریم و من برای برگزاری سمینار آسیایی رایزنی کردم که به صورت برخط و آنلاین آن را برگزار کنیم. در کنفدراسیون مهم آسیا دارای کرسی و قدرت هستیم. شاید اگر شرایطش باشد بتوانیم مسابقات ۲۰۲۶ آسیایی میانه را در ایران برگزار کنیم.
انتهای پیام/
source