میودراگ بوژوویچ، سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان، که به دلیل مشکلات ویزا هنوز نتوانسته به ایران بازگردد، در گفت‌وگویی درباره شرایط فعلی این باشگاه صحبت کرده است. او وضعیت تیم را بسیار دشوار توصیف کرده و از مشکلات متعدد پیش‌روی باشگاه سخن گفته است.

بوژوویچ در پاسخ به سوالی درباره عدم حضور خود در تمرینات تیم، اظهار داشت که این مسئله کاملاً روشن است و باید از مدیران باشگاه پرسیده شود که چرا سرمربی و بازیکنان هنوز نتوانسته‌اند به ایران بازگردند. او همچنین اشاره کرد که پنجره نقل‌وانتقالات باشگاه بسته است و تیم به‌صورت کامل در تمرینات حضور ندارد. این شرایط حتی در تیم‌های آماتور هم دیده نمی‌شود.

در مورد مشکل ویزا، بوژوویچ توضیح داد که او مسئول فنی تیم است و نه اداری. او گفت که حضور نداشتن در کنار خانواده فوتبالی‌اش، چه در کشور خودش و چه در جای دیگر، تفاوتی ندارد. او همچنین از مشکلات مالی باشگاه سخن گفت و اشاره کرد که توان مالی استقلال خوزستان از استانداردهای فوتبال ایران پایین‌تر است و تیم باید چندین برابر دیگر تیم‌ها تلاش کند.

بوژوویچ با بیان اینکه تیم به‌صورت تکه‌تکه شده است، گفت که او عصای جادویی ندارد تا همه چیز را درست کند. او تاکید کرد که ساختن یک تیم زمان‌بر است و خراب کردن آن تنها چند روز طول می‌کشد. او از شرایط فعلی بسیار ناراحت است اما ترجیح می‌دهد سکوت کند تا دلایل مدیریت را از زبان مدیران بشنود.

در مورد فروش بازیکنی به نام بیفوما، بوژوویچ اعلام کرد که قبلاً به‌صورت شفاف به مدیرعامل باشگاه گفته است که اگر باشگاه توان پرداخت قرارداد بیفوما را ندارد، می‌تواند این بازیکن ارزشمند را بفروشد. او تاکید کرد که ذهن بیفوما دیگر با تیم نیست و باید کل تیم را در نظر گرفت.

بوژوویچ همچنین اشاره کرد که لیست بازیکنان مورد نظرش را به باشگاه ارائه داده و در صورت خرید بازیکنان جدید، برخی از بازیکنان فعلی را از لیست خارج کرده است. با این حال، پنجره نقل‌وانتقالات باشگاه بسته است و بهتر است مدیریت باشگاه شرایط را توضیح دهد.

او در پایان گفت که شرایط فعلی حتی برای سقوط نکردن هم دشوار است، اما مدیرعامل باشگاه اعلام کرده که تیم سهمیه آسیایی خواهد گرفت.