رئیس فدراسیون کشتی اعلام کرد که بسیاری از شخصیت‌های سیاسی و ورزشی از او خواسته‌اند تا در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال شرکت کند. علیرضا دبیر در پاسخ به اظهارات امیر عابدینی مبنی بر اینکه بهتر است به جای شرکت در انتخابات فوتبال، به دنبال فعالیت‌های دیگر برود، گفت: عابدینی با این حرف‌ها ادب خود را نشان داده و من ترجیح می‌دهم وارد این بحث نشوم. حضور من در انتخابات فوتبال شایعه نبوده و در دو ماه گذشته بسیاری از دوستانم در حوزه‌های مختلف ورزشی، سیاسی و فوتبالی از من حمایت کرده‌اند. در روزهای پایانی ثبت‌نام نیز تحت فشار زیادی قرار داشتم.

وی با اشاره به وضعیت فوتبال کشور گفت: خوشبختانه فوتبال ایران در شرایط خوبی قرار دارد و امیدوارم این روند ادامه یابد. من در حال حاضر مسئولیت‌هایی در فدراسیون کشتی دارم و فوتبال را بالاتر از کشتی نمی‌دانم که بخواهم به آن سمت بروم. برخی مدیران عادت کرده‌اند قبل از اینکه کار خود را به درستی انجام دهند، به دنبال پست‌های بالاتر باشند. ما باید وظایف محوله را به بهترین شکل انجام دهیم.

دبیر تاکید کرد: کشتی بدون شک ورزش اول ایران است و با وجود احترامی که برای سایر فدراسیون‌ها قائل هستم، افتخارات کشتی با هیچ فدراسیون دیگری قابل مقایسه نیست. ما هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن داریم و حتی ۱۰ درصد از اهدافمان را نیز محقق نکرده‌ایم. زمانی که در ۱۱ وزن مختلف ۸ مدال المپیک کسب کردیم، نشان داد که در مسیر درستی قرار داریم، اما هنوز راضی نیستیم. از دوستانی که از من خواستند به فوتبال بپیوندم عذرخواهی می‌کنم. ما باید کار خود را به درستی انجام دهیم و به دنبال فریب مردم نباشیم. اگر کارمان را درست انجام دهیم، مردم خودشان متوجه خواهند شد. برخی رسانه‌های ضد انقلاب نیز بدون برنامه‌ریزی، افراد مختلف را مطرح می‌کنند. خوشبختانه روزی ۴ یا ۵ بار درباره من برنامه می‌سازند (با خنده).

وی همچنین بیان کرد: من هیچ تمایلی برای حضور در فوتبال نداشتم. از هر طرف که نگاه کنید، از من خواسته‌اند تا وارد این حوزه شوم. فوتبال از کشتی بالاتر نیست، پس چرا عجله داریم به سمت پست‌های بالاتر برویم؟ برخی افراد حتی قبل از اینکه به درستی در جایگاه خود عمل کنند، به دنبال ارتقای شغلی هستند. در نهایت مردم متوجه خواهند شد که چه کسی کار می‌کند و چه کسی خیانت.

در بخش دیگری از صحبت‌هایش، دبیر به وضعیت حسن یزدانی و کامران قاسمپور اشاره کرد و گفت: باید به جلو حرکت کنیم. کادر فنی به کامران فرصت داد تا وزن طبیعی خود را پیدا کند. آخرین باری که در اردوی قبلی وزن او اندازه‌گیری شد، ۸۹ کیلوگرم بود. دو روز پیش نیز یزدانی اینجا بود و وزنش نزدیک به ۱۰۰ کیلوگرم شده است. وزن او کمی غیرطبیعی است، اما به دلیل جراحی شانه‌اش باید تغذیه بهتری داشته باشد تا بهبود یابد. بعید می‌دانم که او بتواند به وزن ۸۶ کیلوگرم بازگردد و احتمالاً در وزن‌های ۹۲ یا ۹۷ کیلوگرم کشتی بگیرد. ما نمی‌توانیم مانع کشتی‌گیری او شویم.