کد خبر: 2098792 | 27 دی 1403 ساعت 12:10 | 20.8K بازدید | 69 دیدگاه

**در روزهای پرحاشیه ستاره برزیلی**

بارسلونا به استعداد 17 ساله خود، لامین یامال، افتخار می‌کند و با استفاده از او، کنایه‌ای به شماره هفت رئال مادرید تقدیم کرده است.

به گزارش “ورزش سه”، ساعتی پس از پایان بازی با بتیس و پیروزی پنج بر یک بارسلونا که با درخشش یامال همراه بود، بارسلونا پیامی برای وینیسیوس ارسال کرد. مهاجم رئال مادرید یک سال پیش در نشست خبری بازی اسپانیا مقابل برزیل، درباره مبارزه با نژادپرستی گفته بود: “فقط می‌خواهم فوتبال بازی کنم و هر کاری را برای باشگاه و خانواده‌ام انجام خواهم داد.”

صفحه رسمی باشگاه بارسلونا در شبکه‌های اجتماعی با اشاره غیرمستقیم به این جمله، درباره لامین یامال نوشت: «او فقط فوتبال بازی می‌کند (و به طور قطع خیلی هم خوب بازی می‌کند).» این پست همراه با عکسی از لامین یامال در حال جشن گرفتن گلش به بتیس منتشر شد. در روزهایی که وینیسیوس به دلیل حواشی پس از بازی با والنسیا و محرومیت دو جلسه‌ای، در کانون توجهات قرار گرفته، انتشار این پست برای اسپانیایی‌ها معنای خاصی داشت.

لامین یامال در پیروزی 5-1 بارسلونا مقابل بتیس در جام حذفی، با یک گل و یک پاس گل، عملکرد درخشانی از خود نشان داد.

این کنایه بارسلونا پس از پیروزی 5-1 بر بتیس در جام حذفی و فتح سوپرجام اسپانیا مقابل رئال مادرید با نتیجه 5-2، بدون شک بازخورد خوبی در میان طرفداران رئال مادرید نخواهد داشت.