در آخرین بازی معوقه هفته نوزدهم سری‌آ ایتالیا، تیم فوتبال اینترمیلان در ورزشگاه سن‌سیرو میزبان بولونیا بود. این دیدار که ساعت ۲۳:۱۵ شب گذشته (چهارشنبه) برگزار شد، با نتیجه ۲-۲ به پایان رسید. اینتر در ابتدا از حریف خود عقب افتاد، اما در ادامه با دو گل پیش افتاد و در نهایت تساوی را پذیرفت.

برای اینترمیلان، دنجل دومفریس در دقیقه ۱۹ و لائوتارو مارتینس در دقیقه ۴۵+۱ گل‌های خود را به ثمر رساندند. مهدی طارمی، مهاجم ایرانی تیم، در دقیقه ۷۴ به جای مارتینس وارد زمین شد و دو موقعیت گلزنی داشت، اما نتوانست نتیجه را تغییر دهد. طارمی همچنان نتوانسته است در شرایطی که اینتر عملکرد ضعیفی دارد، به عنوان ناجی تیم ظاهر شود.

با پایان هفته بیستم سری‌آ ایتالیا و برگزاری بازی‌های معوقه، ناپولی با ۴۷ امتیاز در صدر جدول قرار دارد. اینترمیلان با یک بازی کمتر و ۴۴ امتیاز در رده دوم و آتالانتا با ۴۳ امتیاز در جایگاه سوم ایستاده‌اند.