روسای فدراسیون‌های فوتبال ایران و ترکیه در استانبول دیدار و گفت‌وگو کردند. این نشست با هدف برنامه‌ریزی برای همکاری‌های عمیق و بلندمدت بین دو کشور برگزار شد. مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، و ابراهیم اتهم هاچیوسمان اوغلو، رئیس فدراسیون فوتبال ترکیه، در این نشست حضور داشتند. این جلسه در کمپ تمرینی تیم‌های ملی ترکیه برگزار شد و افراد سرشناسی همچون محمدرضا ساکت، عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال ایران، امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی، حسن روشن، پیشکسوت فوتبال ایران، و احمد محمدی، سرکنسول ایران در استانبول، نیز در آن شرکت کردند. از سوی ترکیه نیز نواب رئیس فدراسیون، مربیان تیم ملی و مسئولان سوپرلیگ ترکیه حضور داشتند.

ابراهیم اتهم هاچیوسمان اوغلو در این نشست اظهار داشت: «ما به همکاری نزدیک با کشورهای همسایه اعتقاد داریم و مشتاقیم در حوزه‌های فنی و مدیریتی با ایران همکاری کنیم. روابط تاریخی دوستانه‌ای بین دو کشور وجود دارد و امیدواریم این همکاری‌ها ادامه یابد. از آقای تاج برای دعوت به ایران تشکر می‌کنم و در فرصتی مناسب به این کشور سفر خواهم کرد. فوتبال می‌تواند باعث نزدیکی بیشتر دو کشور شود و در شرایط کنونی، همبستگی ملت‌های مسلمان در ورزش نیز می‌تواند تاثیرگذار باشد.»

مهدی تاج نیز از نگاه فرهنگی و انسان‌دوستانه همتای ترکیه‌ای قدردانی کرد و گفت: «از دعوت رسمی از هیات ایرانی تشکر می‌کنم. این تفاهم می‌تواند پایه‌ای برای اتفاقات خوب در فوتبال دو کشور باشد. روابط دوستانه و برادرانه ایران و ترکیه پشتوانه این همکاری‌ها خواهد بود. خاطره میزبانی گرم فدراسیون ترکیه از تیم ملی ایران قبل از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه و اردوی ۲۰ روزه در باشگاه بشیکتاش همچنان شیرین است. از رئیس فدراسیون و مسئولان ترکیه برای سفر به ایران دعوت می‌کنیم.»

در این نشست بر توسعه همکاری در تمامی عرصه‌های فوتبالی، حمایت از پیشرفت فوتبال در هر دو کشور، اشتراک تجارب و اطلاعات، ارتقای ارزش‌های فرهنگی ورزشی و برنامه‌ریزی برای بازی‌های دوستانه در سطوح مختلف تاکید شد. همچنین همکاری‌های فنی و حرفه‌ای در زمینه‌های مدیریت، بازاریابی ورزشی، توسعه زیرساخت‌ها، پزشکی ورزشی و داوری مورد توجه قرار گرفت.

احمد محمدی، سرکنسول ایران در استانبول، نیز با اشاره به سال ۲۰۲۵ به عنوان سال فرهنگی ایران و ترکیه، این سفر را به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد که این دیدار باعث گسترش همکاری‌های فوتبالی بین دو کشور شود.

در پایان این نشست، روسای فدراسیون‌های فوتبال ایران و ترکیه هدایایی را به نشانه دوستی و همکاری مبادله کردند.