محمد رجاییان، مدیرعامل باشگاه آلومینیوم، در مورد میزبانی ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک برای بازی سوپرجام اظهار داشت: این ورزشگاه حداقل استانداردهای لازم برای میزبانی این مسابقه را داشت و خوشبختانه سیستم VAR نیز در اختیار ما بود. پیش‌بینی می‌شد که امروز برف ببارد، اما شرایط جوی مساعد بود و بازی در هوایی آفتابی برگزار شد. همچنین وضعیت زمین چمن چندان بد نبود.

رجاییان در مورد کیفیت چمن ورزشگاه که نسبت به ابتدای فصل کاهش یافته است، توضیح داد: در فصل سرما، در اراک هیچ زمین چمنی با کیفیت بالا وجود ندارد. با این حال، همکاران ما توانستند چمن ورزشگاه را به شکلی که مشاهده کردید، برای بازی آماده کنند. او افزود: قطعاً برای فصل آینده باید زمین چمن ورزشگاه امام خمینی تعویض و مجهز به سیستم گرمایشی شود.

در پاسخ به سوالی درباره وضعیت نقل و انتقالات نیم‌فصل تیم، رجاییان بیان کرد: بودجه مشخصی داریم و از نظر مالی جزو ۴ تا ۵ تیم پایین جدول لیگ هستیم. شرایط مالی ما به گونه‌ای نیست که بتوانیم بازیکنی را در این بازار جذب کنیم. با این حال، پیشنهادات وسوسه‌انگیزی برای خرید بازیکنان ما وجود دارد. او ادامه داد: من و مجتبی حسینی اگر بخواهیم، می‌توانیم با فروش بازیکنان در نیم‌فصل، بودجه خرید بازیکنان جدید را تأمین کنیم. پیشنهادات بسیار جذاب است، اما حسینی اجازه نمی‌دهد که بازیکنی از تیم جدا شود. در مورد جذب بازیکن نیز منتظریم تا بازار کمی آرام شود تا بتوانیم اقدام کنیم.

رجاییان در مورد این که تیمش جزو تیم‌هایی است که در نقل و انتقالات سود خوبی کسب می‌کند، گفت: فلسفه باشگاه و حضور مجتبی حسینی باعث شده است که چنین شرایطی برای ما فراهم شود.