بر اساس گزارش‌های منتشر شده توسط برخی رسانه‌های ترکیه‌ای، از جمله سایت آیانس‌اسپور، باشگاه پرسپولیس به توافقی با اسماعیل کارتال برای هدایت تیم سرخپوشان تهران دست یافته است. این خبر در حالی منتشر شده که هنوز به صورت رسمی تأیید نشده است.

به نقل از پایگاه خبری آیانس‌اسپور، کارتال که ۶۳ سال سن دارد و در فصل گذشته هدایت تیم فنرباغچه را بر عهده داشت، در جلسه‌ای که امروز (جمعه) در استانبول با نمایندگان پرسپولیس برگزار شد، موافقت خود را برای هدایت این تیم به مدت یک سال و نیم اعلام کرد. گفته می‌شود که این مربی ترکیه‌ای در ازای این همکاری، مبلغ ۲.۲ میلیون یورو دریافت خواهد کرد. با این حال، این رسانه تأکید کرده که این توافق هنوز به صورت رسمی اعلام نشده و با سفر کارتال به ایران، این موضوع نهایی خواهد شد.

اسماعیل کارتال که از سال ۲۰۰۰ فعالیت خود را به عنوان مربی آغاز کرده، علاوه بر فنرباغچه، تجربه هدایت تیم‌هایی مانند قونیه‌اسپور، آنکاراگوجو و سیواس‌اسپور را نیز در کارنامه خود دارد.