در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال ایران، بازی پرحاشیه و جذاب بین پرسپولیس و تراکتور در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد. این دیدار که با حضور هزاران تماشاگر همراه بود، با برتری ۲ بر صفر تیم پرسپولیس به پایان رسید. سروش رفیعی در دقیقه ۱۱ و گئورگی گولسیانی در دقیقه ۷۳ گل‌های تیم سرخپوشان را به ثمر رساندند.

پرسپولیس که در نیمه اول با اخراج محمد خدابنده‌لو به دلیل خطای خشن، با ۱۰ بازیکن به بازی ادامه داد، توانست با روحیه بالا و دفاع مستحکم، سه امتیاز مهم این بازی را از آن خود کند. تراکتور که در این فصل عملکرد خوبی در بازی‌های خارج از خانه داشت، نتوانست در مقابل فشار پرسپولیس مقاومت کند و بازی مورد انتظار را ارائه نداد.

این بازی پر از حواشی بود؛ از تاخیر در شروع بازی تا درگیری تماشاگران روی سکوها و پرتاب اشیا به سمت زمین. هواداران پرسپولیس نیز با سوت‌های مکرر و پرتاب بطری به سمت علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان سابق خود، اعتراضشان را نشان دادند.

پرسپولیس با این پیروزی موقتاً به رده سوم جدول صعود کرد و تراکتور نیز در صورت پیروزی یا تساوی سپاهان مقابل خیبر خرم‌آباد، صدر جدول را از دست خواهد داد. این بازی یکی از دیدنی‌ترین و پرحاشیه‌ترین بازی‌های این فصل بود که با وجود حواشی فراوان، کیفیت خوبی از فوتبال را به نمایش گذاشت.