فدراسیون فوتبال ایران در تاریخ ۲۴ دی ماه اعلام کرد که میزبانی بازی‌های بین‌المللی به کشور بازگردانده شده است. با این حال، کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) در برنامه‌های اخیر خود برای مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، در مقابل ورزشگاه‌های میزبان دیدارهای تیم ملی ایران مقابل امارات و ازبکستان، عبارت “TBC” (به معنای در انتظار تایید) قرار داده است. این موضوع باعث ایجاد ابهام شده که آیا میزبانی بازی‌های بین‌المللی به طور رسمی به فوتبال ایران بازگشته است یا خیر. وضعیتی مشابه با کره‌شمالی و فلسطین که بازی‌های خود را در کشورهای ثالث برگزار می‌کنند، این ابهام را تقویت می‌کند.

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، در تاریخ ۲۴ دی ماه اعلام کرد که تیم‌های استقلال و پرسپولیس در ایران میزبانی خواهند کرد. او همچنین اشاره کرد که بازی‌های تیم ملی نیز به احتمال زیاد در ایران برگزار خواهد شد، اما این موضوع منوط به بازدید مجدد ناظران AFC در تاریخ ۲۳ بهمن ماه است. تاج افزود که اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، میزبانی بازی‌ها در ایران قطعی خواهد شد.

علی تارقلی‌زاده، رئیس دپارتمان بین‌الملل فدراسیون فوتبال، نیز در این رابطه اظهار داشت که ایمیل‌هایی از AFC دریافت شده که در آن‌ها لیست عوامل برگزاری بازی‌ها به ایران ارسال شده است. این موضوع نشان می‌دهد که فدراسیون فوتبال ایران بر اساس این ایمیل‌ها تحلیل کرده که میزبانی بازی‌ها به کشور بازگردانده خواهد شد. با این حال، هنوز هیچ ایمیل رسمی مبنی بر برگزاری بازی‌های استقلال و پرسپولیس در ایران به این دو باشگاه ارسال نشده است. این در حالی است که قبلاً وقتی میزبانی از فوتبال ایران گرفته شد، AFC به طور رسمی این موضوع را به باشگاه‌ها اعلام کرده بود.

با توجه به بازدیدهای اخیر نمایندگان AFC از ورزشگاه‌های ایران و ارسال لیست عوامل برگزاری بازی‌ها به فدراسیون فوتبال، به نظر می‌رسد که مدیران فدراسیون تحلیل درستی داشته‌اند و مشکل میزبانی به زودی حل خواهد شد. با این حال، زمان اعلام رسمی بازگشت میزبانی‌ها نگران‌کننده است، چرا که تنها یک هفته تا دیدار حساس استقلال مقابل الشرطه در لیگ نخبگان آسیا باقی مانده است. مهدی تاج نیز در صحبت‌های خود به بازدید ۲۳ بهمن ماه عوامل AFC برای نهایی شدن میزبانی‌ها اشاره کرده بود.

در نهایت، با وجود ابهامات موجود، به نظر می‌رسد که فدراسیون فوتبال ایران در حال حرکت به سمت بازگشت میزبانی بازی‌های بین‌المللی به کشور است، اما تا زمان دریافت تاییدیه رسمی از AFC، این موضوع همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.