معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در جریان مجمع عمومی فدراسیون تنیس اعلام کرد که تلاش‌ها و اقدامات انجام‌شده در این فدراسیون، گواهی بر توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بالای تنیس ایران است. مریم کاظمی‌پور با اشاره به فعالیت‌های فدراسیون تنیس و پیشرفت‌های این رشته ورزشی در کشور، از برنامه‌ریزی دقیق و حضور مدیران شایسته در این فدراسیون تقدیر کرد.

وی افزود: پیگیری‌ها و ارتباطات مؤثر رئیس فدراسیون با بدنه تنیس، هیات‌ها و مجموعه‌های مرتبط، همراه با حضور مدیران توانمند در بخش‌های مختلف، باعث شده تا تنیس در مسیر رشد و پیشرفت قرار گیرد و به زودی نتایج این تلاش‌ها نمایان خواهد شد.

کاظمی‌پور همچنین به برنامه‌ریزی و سازماندهی مناسب در فدراسیون اشاره کرد و اظهار داشت: آینده روشنی برای تنیس متصور است و اگرچه ممکن است این موفقیت‌ها به سرعت محقق نشوند، اما مسیری که ترسیم شده، نویدبخش دستاوردهای ارزشمند در آینده است.

وی در ادامه به تعامل سازنده رئیس فدراسیون با استان‌ها اشاره کرد و گفت: رئیس فدراسیون اطلاعات جامعی از ظرفیت‌ها و استعداد‌های استانی دارد و این نشان‌دهنده ارتباط مؤثر او با شبکه هیات‌های استانی است. کاظمی‌پور برای تنیس آرزوی موفقیت کرد و امیدوار بود که این تلاش‌ها در رویدادهای مختلف به کسب عناوین و افتخارات بین‌المللی منجر شود.