شانس به یاری مدافعان مس آمد و آن‌ها زودتر از بازیکنان حریف وارد محوطه جریمه شدند، به همین دلیل داور دستور به تکرار ضربه پنالتی داد. این بار علیپور با هر ترفندی که بود، ضربه خود را به گل تبدیل کرد. با این حال، سوال اینجاست که چرا علیپور در تیم پرسپولیس به عنوان اولین پنالتی‌زن انتخاب می‌شود، در حالی که گولسیانی با سابقه خوب در زدن پنالتی‌های مطمئن در ترکیب حضور داشت؟ در شرایطی که اسماعیل کارتال، سرمربی پرسپولیس، به دلیل غیبت‌های متعدد بازیکنان، انتخاب‌های محدودی داشت، این تصمیم جای سوال دارد.

در تاریخ پرسپولیس، پس از علیپور، مهدی طارمی و کریم باقری با از دست دادن ۳ پنالتی در رده‌های بعدی قرار دارند. اگر پرسپولیس موفق می‌شد پنالتی خود را در بازی مقابل فولاد به گل تبدیل کند، به رکورد تاریخی لیگ برتر که در اختیار تیم ملوان است، می‌رسید. ملوان یکی از تیم‌های موفق تاریخ لیگ برتر در زمینه تبدیل پنالتی‌ها به گل است. پس از آنکه مهرداد اولادی در بازی ملوان پنالتی خود را از دست داد، این رکورد همچنان پابرجا ماند.

در بازی امروز، فولاد از ساعت ۱۶ در ورزشگاه خانگی خود میزبان پرسپولیس بود. این دیدار به دلیل جایگاه جدولی دو تیم و همچنین تقابل یحیی گل محمدی و پرسپولیس، حساسیت‌های خاصی داشت. هواداران دو تیم استقبال چشمگیری از این بازی داشتند و ورزشگاه شهدای فولاد کاملاً پر شده بود. برای اولین بار در این ورزشگاه، در تقابل فولاد با یکی از تیم‌های سرخ‌آبی پایتخت، جایگاه خبرنگاران نظم و ترتیب خاصی داشت.

در دقایق ابتدایی بازی، پرسپولیس به یک پنالتی دست یافت، اما حسین کنعانی، پنالتی‌زن اول تیم، در زمین حضور نداشت و این وظیفه به علی علیپور سپرده شد. علیپور نتوانست این فرصت را به گل تبدیل کند. اگر کنعانی در زمین بود، شاید می‌توانست حتی در نقش گلزن ظاهر شود، اما حالا حسرت این فرصت از دست رفته دوچندان شده است.

در شرایطی که علیپور در کورس کسب عنوان آقای گلی قرار داشت، طبیعی بود که او و دیگر بازیکنان ترجیح دهند توپ در اختیار شماره ۹ سرخ‌ها قرار گیرد. علیپور ضربه خود را به خوبی و در زاویه مناسبی اجرا کرد، اما بازی‌خوانی درخشان دروازه‌بان فولاد مانع از گل شدن آن شد. با این حال، پرسپولیس دقایقی بعد با ضربه سر عیسی آل کثیر از حریف پیش افتاد، اما این موقعیت نیز به نتیجه نرسید.

در گفت‌وگو با محمود شافعی، کارشناس فوتبال، درباره تساوی پرسپولیس مقابل فولاد در هفته هجدهم لیگ برتر، او اظهار داشت: بازی خوبی از هر دو تیم شاهد بودیم و شاید اگر در زمان زدن پنالتی تصمیم درستی برای انتخاب پنالتی‌زن گرفته می‌شد، شرایط متفاوت پیش می‌رفت. وی ادامه داد: با توجه به اینکه بازی در اهواز برگزار شد و امتیازات دو تیم به هم نزدیک بود، حساسیت این بازی دوچندان شد.

در ترکیب پرسپولیس، محمد خدابنده‌لو و سعید مهری برای پست هافبک دفاعی در نظر گرفته شدند. مهری که در هفته‌های اخیر بیشتر روی نیمکت نشسته بود، این بار مورد توجه کارتال قرار گرفت و شاید از این فرصت برای درخشش در تیم خود استفاده کند. این در حالی است که مسعود ریگی در بازی قبلی پس از مصدومیت سرلک به زمین آمد، اما کارتال ترجیح داد از هافبک جوان‌تری استفاده کند. سروش رفیعی نیز پس از درخشش در بازی مقابل تراکتور و زدن یک گل حساس، جایگاه خود را در ترکیب تثبیت کرد.

در نهایت، بازی پرسپولیس و فولاد در هفته هجدهم لیگ برتر با نتیجه تساوی ۱-۱ به پایان رسید. این دیدار نه تنها از نظر امتیازی اهمیت داشت، بلکه به دلیل حضور یحیی گل محمدی روی نیمکت فولاد و اسماعیل کارتال به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس، جذابیت‌های خاص خود را داشت. فولاد به دنبال شکستن طلسم دو ساله خود برابر پرسپولیس بود، در حالی که سرخ‌پوشان پایتخت در اولین تجربه خود با سرمربی ترکیه‌ای به دنبال کسب سه امتیاز بودند.