طرفداری | داویده کالابریا، کاپیتان تیم میلان، در آستانه ترک این تیم قبل از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی است. این اتفاق احتمالاً در ساعات پایانی روز دوشنبه رخ خواهد داد.

اختلافات کالابریا با پائولو فونسکا، سرمربی سابق میلان، و سپس درگیری‌هایش با سرجیو کونسیسائو، سرمربی جدید تیم، باعث شده تا جایگاه او در ترکیب اصلی تیم زیر سوال برود. با حضور کایل واکر در تیم، به نظر می‌رسد کالابریا دیگر جایی در برنامه‌های کونسیسائو نخواهد داشت.

بر اساس گزارش‌های منابع معتبری مانند جانلوکا دی مارتزیو و لوکا بیانکین، این بازیکن ۲۸ ساله در حال مذاکره برای پیوستن به بولونیا است. پس از تماس بولونیا با کالابریا، این مدافع ایتالیایی تصمیم گرفته پنج ماه زودتر از پایان قراردادش میلان را ترک کند. دنیله لونگو نیز از توافق شخصی بین روسوبلو و این بازیکن خبر داده و اعلام کرده که احتمالاً روز شنبه دو باشگاه به توافق نهایی خواهند رسید.

درگیری شدید بین کونسیسائو و کالابریا پس از بازی با پارما نیز به این تصمیم دامن زده است.