در هفته نوزدهم لیگ استراکلاسا لهستان، تیم فوتبال لخ پوزنان که علی قلی‌زاده را در ترکیب خود دارد، امشب ساعت ۲۳ به وقت ایران در ورزشگاه پوزنان به مصاف تیم ویدزف لودز خواهد رفت. این بازی نخستین دیدار رسمی لخ پوزنان در سال ۲۰۲۵ محسوب می‌شود.

علی قلی‌زاده که آخرین بازی رسمی خود را در هفته هفدهم لیگ مقابل پیاست انجام داد و تنها یک نیمه در زمین حضور داشت، در بازی مقابل گورنیک زابژه غایب بود. اما اکنون به ترکیب تیم بازگشته و امشب در دیدار با ویدزف لودز روی نیمکت خواهد نشست.

این بازیکن ایرانی که در ۱۷ مسابقه این فصل سه گل به ثمر رسانده و دو پاس گل داده، در بازی‌های تدارکاتی اخیر عملکرد خوبی از خود نشان داده و حتی یک گل نیز مقابل دینامو زاگرب به ثمر رساند. او امیدوار است در بازی امشب نیز بتواند به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شود و عملکرد مثبتی داشته باشد.

لخ پوزنان با ۱۲ پیروزی، دو تساوی و چهار شکست در این فصل، با ۳۸ امتیاز در صدر جدول لیگ استراکلاسا لهستان قرار دارد و تنها دو امتیاز با تیم راکوف، که در رده دوم است، فاصله دارد.