گل دوم تیم نیوکسل در مقابل آرسنال به دلیل یک خطا بزرگ از سوی داوید رایا و توسط آنتونی گوردون به ثمر رسید. این واقعه در گزارش “ورزش سه” اعلام شده است. در این مصاف حساس تیم‌های نیوکسل و آرسنال، اشتباه اشتباه داوید رایا منجر به گل دوم تیم حریف شد. تصویر مربوط به این واقعه را می‌توانید در لینک زیر مشاهده کنید: [نیوکسل](https://www.varzesh3.com/football/team/274/نیوکسل).در مسابقه برگشت نیمه نهایی جام اتحادیه انگلیس، آرسنال با پیروزی ۲-۰ مقابل حریف خود، نیوکسل، تا دقیقه ۷۰ از بازی پیشی گرفت. تیم لندنی با این نتیجه، در خطر حذف از جام دومین رقابت فصل قرار دارد.

در نیمه اول بازی، تنها یک حمله از سوی نیوکسل به گل منجر شد که جیکوب مورفی موفق به گلزنی شد. اما در نیمه دوم، داوید رایا، دروازه بان آرسنال، با یک خطا بزرگ، گل دوم را به آنتونی گوردون از نیوکسل هدیه داد.

در دقیقه ۵۲، تعلل زیاد مهاجمان نیوکسل در نیمکت دفاعی آرسنال، منجر به خطای رایا شد که باعث گل فابیان شار به ستاره جوان نیوکسل، گوردون، شد. این گل، برای سفید و مشکی‌ها، نشان از عدم تمرکز دروازه بان آرسنال بود.تیم وم با یک پیروزی 4-0 در دو دیدار رفت و برگشت مقابل نیوکسل، به فینال جام اتحادیه راه یافت و پس از سال‌ها منتظری، به آستانه رسیدن به عنوان یکی از فینالیست‌ها قرار گرفت.