به گزارش خبر ورزشی، در آخرین دقایق نیمه نخست بازی مس و استقلال در رفسنجان آبی پوشان تهرانی پس از نفوذ از جناح راست توسط رامین رضاییان یک توپ را در آستانه دروازه برای کوجو ارسال کردند که این بازیکن با پرشی کوتاه و عجیب در حالی که قطعاً بیش از این می‌تواند از روی زمین به هوا بلند شود به توپ نرسید و در یک قدمی دروازه تنها تماشاگر رد شدن توپ از بالای سرش بود.

پس از انتشار فیلم این صحنه در فضای مجازی طرفداران استقلال بار دیگر به ضعف گلزنی تیمشان در رقابت‌های لیگ برتر انتقاد کردند.  همچنین پرسپولیسی ها با سوژه کردن جملات گزارشگر بازی در توصیف این صحنه نوشتند «قد کوجو به توپ نرسید!».

شایعه شده همین صحنه هم باعث تعویض کوجو شد. گویا بین دو نیمه در رختکن، برخی بازیکنان از کوجو بابت به گل تبدیل نکردن پاس رامین رضاییان انتقاد می کنند و این بازیکن جوابی می دهد که خروجی اش تصمیم سهراب بختیاری زاده مبنی بر تعویض او با اسلامی می شود.

در ادامه پرش کوتاه و عجیب مهاجم تازه وارد استقلال را ببینید

source