جام حذفی تنیس باشگاه‌های کشور| ۸ تیم به یک چهارم نهایی رسیدند

مسابقات جام حذفی تنیس باشگاه‌های کشور با انجام دیدار‌های مرحله یک هشتم نهایی ادامه یافت.

خبرگزاری میزان

به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، در جریان برگزاری جدول اصلی رقابت‌های جام حذفی تنیس باشگاه‌های کشور در زمین‌های المپیک کیش (آکادمی تنیس مهذب نیا)، تیم‌های حاضر در راند دوم بازی‌ها برای رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی با هم مسابقه دادند.

در پایان این مرحله از بازی‌ها تیم‌های البرز گاز کیش، آکادمی تنیس دبیری الف، نیرو تابلو ریلی البرز، نفت مسجد سلیمان، الماس نشان پاسارگاد، ملوان نداجا یک، لوتاج و رعد پدافند ارتش الف با نتیجه مشابه ۳ بر صفر از سد تیم‌های‌ام تی‌ای (د)، ملوان نداجا ۲، کارینو خودرو، رعد پدافند ارتش (ب)، موبایل‌های تک، یونکس، ریحانه پلاست، ملوان نداجا ۳ خود عبور کردند. در ادامه این مسابقات و با انجام ۸ دیدار مرحله یک چهارم نهایی، تکلیف تیم‌های صعود کننده به مرحله نیمه نهایی مشخص می‌شود.

در مرحله حذفی این مسابقات ۴۹ تیم حضور دارند و از امروز به مدت ۷ روز برای رسیدن به مرحله نهایی با هم دیدار می‌کنند. در روز نخست مرحله حذفی بازی‌ها ۱۷ مسابقه انجام می‌شود.

رقابت‌های جام حذفی تنیس باشگاه‌های کشور از ۱۲ بهمن ماه در مجموعه المپیک جزیره کیش (آکادمی تنیس مهذب نیا) و با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت‌کننده در غالب ۱۰۱ تیم از استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، البرز، تهران، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، سمنان، فارس، قم، کرمان، مرکزی، مازندران، همدان، یزد، جزیره کیش و تیم آینده‌سازان آغاز و ۲۶ بهمن با معرفی تیم‌های برتر به پایان می‌رسد.

این رقابت‌ها به سرداوری ندا کاظمی سرداور نشان سفید و مدیریت مهران قدسی در زمین‌های تنیس المپیک کیش (آکادمی تنیس مهذب نیا) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

source