طرفداری | در پنجرۀ نقل‌وانتقالات تابستانی گذشته و درحالی‌که کم‌تر کسی انتظارش را داشت، بایرن مونیخ به طور ناگهانی برای جذب مایکل اولیسه وارد عمل شد و بند فسخ ۶۰ میلیون یورو گنجانده شده در قراردادش با کریستال پالاس را فعال کرد.

این ستارۀ فرانسوی نیز از زمان پیوستنش به جمع باواریایی‌ها، به‌خوبی توانسته در باشگاه جدیدش جا بیفتد و خیلی زود تبدیل به یکی از مهره‌های کلیدی تیم ونسان کمپانی شود. به همین خاطر، تاکنون بارها عملکرد او تحسین شده است.

به‌تازگی نیز پس از درخشش مایکل اولیسه در جریان پیروزی ۲-۱ بایرن مونیخ مقابل سلتیک و به ثمر رساندن یک گل مهم و زیبا برای تیمش در جهنم سلتیک پارک، اوون هارگریوز بازیکن سابق بایرن مونیخ و منچستریونایتد به تمجید از این بازیکن ۲۳ ساله پرداخته و اینکه او در اولین فصلش در بایرن مونیخ چنین عملکردی دارد را کار بزرگی دانسته است. هارگریوز گفت:

او می‌تواند به خوبی هر بازیکنی باشد، اگر خودش بخواهد. این اولین حضورش در لیگ قهرمانان است و این یک جهش بزرگ از کریستال پالاس محسوب می‌شود. او در باشگاه قبلی‌اش فوق‌العاده بود، اما پیوستن به تیمی مانند بایرن مونیخ، شایسته تحسین است. او مقابل دروازه آرامش خاصی دارد که واقعاً منحصر‌به‌فرد است. من فکر می‌کنم که کاملاً با تیم جدیدش هماهنگ است.

گفتنی است، اولیسه با باز کردن دروازه کسپر اشمایکل، پنجمین گل خود در اولین فصل حضورش در لیگ قهرمانان اروپا را به ثمر رساند و در طول تاریخ در بین بازیکنان فرانسوی، تنها تیری آنری با هفت گل و کیلیان ام باپه با شش گل، تعداد گل‌های بیش‌تری نسبت به او در اولین فصل حضورشان در این رقابت‌ها به ثمر رسانده‌اند. رکوردی که البته اولیسه می‌تواند آن را تغییر دهد. همچنین جز این آمار عالی، اولیسه تاکنون در ۳۲ بازی برای باواریایی‌ها، ۱۱ گل به ثمر رسانده و ۱۲ پاس گل داده است. گل تماشایی مایکل اولیسه مقابل سلتیک

   

source