در دیداری هیجانانگیز، تیم الوحده با نتیجه ۴-۱ مقابل الاتحاد پیروز شد. این بازی در هفته بیست و دوم لیگ روشن عربستان برگزار شد. عکسی از این بازی در زیر آمده است.در دیدار بین تیم الاتحاد و میزبانش الوحده، شاگردان لورن بلان با پیروزی 2-1 توانستند اختلاف خود با الهلال در صدر جدول را به چهار امتیاز ارتقا دهند.
الاتحاد از ابتدای بازی عملکرد بهتری نسبت به میزبان داشت، اما تا آخرین دقایق نیمه اول نتوانستند دروازه الوحده را باز کنند. در دقیقه 35، مهند الشنکوییتی با گلی بر روی پاس بیعیب و نقص کریم بنزما تیمش را به تقدم 1-0 رساند.
هرچند پیشبینی میشد که نیمه اول با یک گل به پایان برسد، اما جواد ال یمیغ در دقیقه 42 توانست زودترین تساوی را برای تیمش به ثمر برساند.
رقابت گلزنی بین دو تیم تا قبل از پایان بازی ادامه داشت و این بار کریم بنزما با یک گل در دقیقه 45 توانست با یک ضربه زیبا تیمش را به پیروزی 2-1 برساند.
نشاندن درخشش بنزما و تیمش در نیمه دوم نیز ادامه یافت.در شبی که ساعاتی قبل از بازی خبر درگذشت مادربزرگش را شنید، کرد و استیون توانست گل سوم تیم الاتحاد را به ثمر برساند. فشار بیامان تیم الوحده برای جبران نتیجه تا پایان نه تنها نتیجه نداد، بلکه فرصت رسیدن به گل چهارم را نصیب بازیکنان تیم لورن بلان کرد. همچنین، با تأثیرگذاری بنزما و یک دوی عالی با حسام عوار، بازیکن فرانسوی تیم الاتحاد موفق به ثبت گل چهارم شد و بازی با این نتیجه به پایان رسید. در جدول لیگ، تیم الاتحاد با ۵۲ امتیاز در صدر قرار دارد و تیمهای الهلال با ۴۸ امتیاز در رتبه دوم و النصر با ۴۴ امتیاز در رتبه سوم قرار دارند.