بدون تصویر

– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، میودراگ بوژوویچ سرمربی مونته‌نگرویی یک روز پس از فسخ قراردادش با استقلال خوزستان، امروز (چهارشنبه) به‌عنوان سرمربی جدید تیم استقلال انتخاب شد، اما مطابق دستورالعمل سازمان لیگ، این مربی مونته‌گرویی برای ثبت قرارداد خود باید مجوزهای لازم را دریافت کند.

طبق بند ۲۵ دستورالعمل سازمان لیگ، «کلیه سرمربیان شاغل در لیگ برتر، در صورت فسخ قرارداد خود با باشگاه، مجاز به فعالیت در آن رده از مسابقات با هر عنوانی تا پایان فصل نخواهند بود. هر گونه توافق مغایر با این بند، فاقد اعتبار می‌باشد. در صورت پافشاری بر موجه بودن اقدام به فسخ و به منظور امکان استخدام در باشگاه دیگر، ذینفع ناگزیر به طرح دعوای اثبات موجه بودن فسخ قرارداد و دریافت تصمیم مثبت آن از کمیته وضعیت بازیکنان است».

پیگیری خبرنگار تسنیم در این‌باره نشان می‌دهد بوژوویچ به دلیل فسخ قرارداد خود با استقلال خوزستان، فعلاً نمی‌تواند قراردادش با استقلال را ثبت کند. این مربی ابتدا شرایطش را به کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال اعلام کند و در صورت تأیید این کمیته می‌تواند قراردادش را با استقلال ثبت کند.

به دلیل زمان اندک تا دیدار فردا با پرسپولیس و زمان‌بر بودن این موضوع، حضور این مربی در دربی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد هر چند تجربه نشان داده بوژوویچ در صورتی که با باشگاه استقلال خوزستان به توافق برسد و جدایی خود از این باشگاه را به‌عنوان توافقی به ثبت برساند، مشکلی برای حضور روی نیمکت استقلال نخواهد داشت.

 

انتهای پیام/

source