به گزارش خبر ورزشی، علی دایی پس از برکناری از سرمربیگری تیم ملی، با فدراسیون دچار مشکل شد.

علی دایی نهم فروردین سال ۱۳۸۸ از هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان برکنار شد ولی مطالبات او را نپرداختند و همین ماجرا موجب درگیری شهریار با مدیران وقت فدراسیون فوتبال شد. دایی ۲۳ اسفند سال ۸۸ طی گفتگویی اختصاصی با خبر ورزشی با اشاره به وضعیت مالی خود و عدم دریافت مطالباتش گفت: من با فدراسیون قرارداد سه ساله امضا کرده بودم ولی با وجود اینکه دو سال از آن باقی مانده بود، اخراجم کردند بنابراین باید با توجه به قراردادم، مطالبات من را بپردازند. همه می‌دانند فدراسیون فوتبال من را نهم فروردین سال ۸۸ برکنار کرد ولی با این وجود هیچ غرامتی از آنها نمی‌خواهم بلکه فقط حقوق قانونی خودم را طلب کرده‌ام.

شهریار ادامه داد: نه تنها در قرارداد من بلکه در قرارداد مربیان قبلی تیم ملی هم ذکر شده است که مالیات آنها بر عهده فدراسیون فوتبال است. اگر آقایان راضی نیستند حقوق قانونی‌ام را بپردازند، از طریق خبر ورزشی اعلام می‌کنم که حاضرم متن کامل قراردادم را در اختیار شما بگذارم تا منتشرش کنید و همه مردم ایران آن را ببینند.

بیشتر بخوانید:علی دایی: می‌خواهید زنگ بزنم لیونل مسی را به پرسپولیس بیاورند؟!/ بعضی لیدرها خودشان را صاحب پرسپولیس می‌دانند

خبرورزشی گردی| علی دایی: حاضرم قراردادم را در خبرورزشی منتشر کنم تا همه ایران آن را ببینند/ اخراجم کرده‌اید و باید پولم را بدهید

source