آفتاب‌‌نیوز :

تیم فوتبال البطائح روز گذشته موفق شد برابر میزبان قدرتمند خود، النصر، با یک گل به پیروزی دست پیدا کرده و ۹ امتیاز از منطقه خطر فاصله بگیرد و امیدهایش برای رسیدن به رتبه‌های بالای جدول را افزایش دهد.

در این مسابقه، هر دو تیم النصر و البطائح یک ضربه پنالتی را از دست دادند. ضمن اینکه ابراهیم عیسی، سنگربان تیم مجیدی در این مسابقه عملکرد خوبی داشت و در چند صحنه با سیو‌های خوب خود، مانع از گلزنی حریف شد.

در نشست خبری پس از این دیدار، فرهاد مجیدی پیروزی مقابل النصر را به سنگربان تیمش تقدیم کرد چرا که با وجود عزادار بودن این گلر بابت فوت مادرش، عملکرد شایسته‌ای ارائه کرده بود.

مجیدی در نشست خبری پس از این دیدار گفت: از دروازه‌بان تیم، ابراهیم عیسی، تشکر ویژه‌ای می‌کنم. با وجود اینکه او مادرش را هفته قبل از دست داده بود و شرایط روحی خوبی هم نداشت، ولی با این حال امروز به ما کمک کرد.

مجیدی در ادامه گفت: این پیروزی را به گلر تیممان تقدیم می‌کنم. از او واقعاً ممنونم که با وجود این شرایط، در دیدار برابر النصر بهترین عملکرد را از خود به نمایش گذاشت.

source