طرفداری | پنالتی‌ها در رئال مادرید به یک معما و چالش جدی تبدیل شده‌اند؛ چالشی که حالا کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم، شخصاً وارد آن شده و تصمیم نهایی را گرفته است: اگر از دیدار حساس برابر آرسنال تا پایان فصل، رئال مادرید صاحب ضربه پنالتی شود، کیلیان امباپه پشت توپ خواهد ایستاد.

به گزارش مارکا، با وجود عملکرد موفق در ضربات پنالتی در دو تقابل تعیین‌کننده لیگ قهرمانان اروپا برابر منچسترسیتی و اتلتیکو مادرید، رئال مادرید در جریان بازی‌ها نتوانسته همین دقت را داشته باشد. این فصل، پنج پنالتی توسط بازیکنان رئال از دست رفته؛ آماری نگران‌کننده برای تیمی در سطح کهکشانی‌ها.

در این بحران، سه چهره اصلی یعنی وینیسیوس، امباپه و بلینگام همگی نقش داشته‌اند؛ هر سه ستاره، پنالتی از دست داده‌اند. وینیسیوس در دو هفته متوالی برابر اتلتیکو مادرید و والنسیا پنالتی خراب کرده؛ آن هم در لحظات حساس هر دو بازی. امباپه نیز دو پنالتی از دست داده، یکی در لیگ قهرمانان اروپا برابر لیورپول و دیگری در لالیگا مقابل اتلتیک بیلبائو؛ هر دو دیدار با شکست رئال همراه بود.

جود بلینگام نیز در بازی رفت برابر والنسیا در مستایا، توپ را به تیرک کوبید. اگرچه رئال در نهایت آن بازی را برد، اما با سختی بسیار. پنالتی‌زن اول رئال مادرید مشخص شد

با از دست رفتن پنالتی وینیسیوس در برابر والنسیا، تصمیم جدید اتخاذ شده: از این پس، امباپه پنالتی‌زن اول رئال خواهد بود. اما در عین حال، کادر فنی معتقد است که رئال مادرید هنوز بازیکنی ندارد که در این زمینه کاملاً متخصص باشد. اگر امباپه هم پنالتی‌اش را خراب کند، نوبت به بلینگام خواهد رسید.

در ضربات پنالتی تعیین‌کننده برابر سیتی (فصل قبل) و اتلتیکو در لیگ قهرمانان، تنها بلینگام و آنتونیو رودیگر توانستند هر دو بار پنالتی‌های خود را با موفقیت به گل تبدیل کنند. لوکا مودریچ در اتحاد و لوکاس وازکز در متروپولیتانو پنالتی‌هایشان را خراب کردند، اما در هر دو مورد رئال توانست از مرحله عبور کند؛ واقعیتی عجیب، اما واقعی!

   

source