مهاجم بوروسیا دورتموند گلزنترین آفریقایی در یک فصل لیگ قهرمانان اروپا شد.
به گزارش ایسنا، سرهو گیراسی رکورددار گلزنی در یک فصل لیگ قهرمانان اروپا در بین بازیکنان آفریقایی شد. این بازیکن ۲۹ ساله اهل گینه در بازی برگشت زنبورها مقابل بارسلونا در دور یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا هتتریک کرد و شمار گلهایش را در این فصل لیگ قهرمانان به عدد ۱۳ رساند تا در صدر جدول گلزنان نیز قرار گیرد. این بهترین عملکرد یک بازیکن آفریقایی در یک فصل لیگ قهرمانان اروپا نیز به شمار میرود.
رکورددار قبلی سباستین هالر، مهاجم اهل ساحل عاج، بود که در فصل ۲۰۲۲-۲۰۲۱ توانست یازده گل در یک فصل لیگ قهرمانان به ثمر برساند.
بوروسیا دورتموند در مجموع دو بازی رفت و برگشت دور یکچهارم نهایی مغلوب بارسلونا شذ و از لیگ قهرمانان اروپا کنار رفت. نایبقهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا در فصل جاری عملکرد خوبی در بوندسلیگا نداشته است و به نظر نمی رسد بتواند سهمیه لیگ قهرمانان را برای فصل بعد به دست بیاورد. به این ترتیب دورتموند را باید غایب بزرگ فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا دانست.
source