به گزارش ورزش سه، سیاوش یزدانی بعد از مدتها مصدومیت به ترکیب اصلی سپاهان بازگشت و در هفتههای پایانی لیگ برتر در دسترس پاتریس کارترون قرار خواهد داشت، او امروز در غیاب حزباوی و هادی محمدی به ترکیب یازده نفره طلاییپوشان اضافه شد.
یزدانی آخرین بار در هفته سیزدهم مقابل نساجی به میدان رفت و بعد از آن دقایق کوتاهی مقابل مس رفسنجان برای سپاهان بازی کرد و فرصت چندانی برای حضور در ترکیب نداشت، او که از هفته نوزدهم با اعتماد ویژه کارترون مواجه شده بود با مصدومیت بدموقع از ترکیب طلاییپوشان خارج شد و با توجه به رقابتی که در خط دفاعی سپاهان وجود دارد بازگشت به ترکیب اصلی با توجه به محرومیت زکیپور و مصدومیت دو رقیب او در این پست ممکن شد.
او که در فصل قهرمانی استقلال چالشهای زیادی را تجربه کرد و به عنوان بازیکن سرباز انتقال عجیبی به ملوان داشت دوباره به این شهر بازگشته و امیدوار است که بتواند با تاثیرگذاری در این مسابقه خاطرات تلخ حضور در انزلی را فراموش کند.
یزدانی در این فصل فقط ۸ بازی در ترکیب اصلی حضور داشت و ۲ بار هم به عنوان ذخیره به میدان رفته است و این دومین حضور ثابت او در مسابقات جام حذفی خواهد بود.
source