به گزارش “ورزش سه”، هواداران رئال مادرید پس از شکست بارسلونا مقابل اینتر در بازی برگشت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا، فرصت را غنیمت شمردند و از این باخت استقبال کردند.

مقابل در ورودی مرکز تمرینی باشگاه رئال مادرید در والدبباس، واقع در حومه پایتخت اسپانیا، چندین بنر و تابلو به نشانه قدردانی از نراتزوری نصب شده بود. روی یکی از آنها به ایتالیایی نوشته شده بود: «ممنون اینتر.»

2183475
2183476

این دومین بار است که اینتر در نیمه نهایی با حذف کردن بارسا باعث خوشحالی شدید رئالی‌ها می‌شود. آنها هرگز دوست ندارند بارسا را در تورنمنتی که با ۱۵ قهرمانی پادشاه بلامنازعش هستند، قهرمان ببینند.

لازم به ذکر است که رئال مادرید و بارسلونا یکشنبه پیش رو در بازی برگشت لالیگا به مصاف هم خواهند رفت، در حالی که بارسلونا در جدول رده‌بندی با چهار امتیاز برتری نسبت به رئال در جایگاه بهتری قرار دارد.

source