به گزارش “ورزش سه”، تیاگو سیلوا، کاپیتان پیشین پاری‌سن‌ژرمن و مدافع کنونی فلومیننزه، پس از صعود تاریخی این تیم به فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۲۴-۲۵، با پیامی احساسی از پاری‌سن‌ژرمن حمایت کرد. او که در فینال ۲۰۲۰ مقابل بایرن مونیخ بازوبند کاپیتانی پاری‌سن‌ژرمن را بر بازو داشت، با انتشار عکسی از خود با پیراهن این تیم و جام لیگ قهرمانان در پس‌زمینه، به گذشته اشاره کرد و به آینده امیدوار شد. 

پس از پیروزی ۲-۱ پاری‌سن‌ژرمن مقابل آرسنال در دیدار برگشت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان و صعود به فینال مونیخ، تیاگو سیلوا در شبکه‌های اجتماعی عکسی منتشر کرد که در آن پیراهن پاری‌سن‌ژرمن را بر تن دارد و جام لیگ قهرمانان در پس‌زمینه دیده می‌شود. او در کنار این تصویر نوشت:«پاری‌سن‌ژرمن. سال ۲۰۲۰ سال سختی بود. اما این بار همه‌چیز خوب تمام خواهد شد.» این پیام، اشاره‌ای مستقیم به فینال ۲۰۲۰ است که پاری‌سن‌ژرمن با نتیجه ۱-۰ مقابل بایرن مونیخ شکست خورد و سیلوا به‌عنوان کاپیتان در آن بازی حضور داشت. 

2183762

پاری‌سن‌ژرمن که سال‌ها در پی کسب قهرمانی چمپیونزلیگ بوده، حالا با هدایت لوئیس انریکه در آستانه تحقق این رویاست. این تیم در فینال ۳۱ می ۲۰۲۵ در مونیخ به مصاف اینتر میلان خواهد رفت، تیمی که با پیروزی دراماتیک ۴-۳ مقابل بارسلونا به فینال رسید.

source