یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس در واکنش به اخبار ضد و نقیض در خصوص نقل‌وانتقالات این باشگاه اعلام کرد که کارتال هنوز لیست خروجی نداده است.

با رسیدن به هفته‌های پایانی لیگ برتر علاوه بر تب‌وتاب و رقابت بر سر قهرمانی این رقابت‌ها، شاهد شنیدن اخبار مختلف نقل‌وانتقالاتی برای فصل آتی هستیم.

پرسپولیس با توجه به عملکردش و ناکامی مطلق در این فصل آن هم به عنوان مدافع عنوان قهرمانی به نظر می‌رسد برای فصل جدید با یک خانه تکانی اساسی مواجه خواهد بود؛ موضوعی که اسماعیل کارتال بعد از شکست مقابل سپاهان در نشست خبری به آن اشاره کرده و از مدیریت باشگاه خواستار تقویت قرمزها شده است.

از همین رو سرخ‌پوشان پیش از پایان فصل، وارد بازار نقل‌وانتقالات شدند و تا این لحظه پرسپولیس با دو سه بازیکن به توافق نهایی رسیده و بعد از پایان فصل از بازیکنان جدید خود رونمایی خواهد کرد.

یکی از اخباری که این روزها در پیرامون پرسپولیس به گوش می‌رسد، لیست خروجی بازیکنان این تیم است که به احتمال فراوان با چند سورپرایز بزرگ همراه خواهد بود.

یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با ایرنا در این رابطه گفت: تا این لحظه کارتال هیچ لیست خروجی به باشگاه نداده و قرار است در پایان فصل در این خصوص تصمیم‌گیری شود. نقل‌وانتقالات پرسپولیس با نظر مستقیم و تائید این سرمربی پیش خواهد رفت و هیچ کس دخالتی در این بخش نخواهد داشت.

 


برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)