به گزارش “ورزش سه”، قهرمانی بارسلونا به لطف پیروزی ۲-۰ برابر اسپانیول قطعی شد و بدین ترتیب هانسی فلیک در نخستین فصل حضورش در بارسا توانست رکورد فوق‌العاده سه قهرمانی داخلی را از آن خود کند.

زننده گل دوم بلوگرانا در دیدار امشب یعنی فرمین لوپز، در گفتگو با خبرنگاران بعد از پایان بازی گفت: “راستش را بخواهید خیلی خوشحالم. ما به هدفمان رسیدیم، برای رسیدن به این لحظه سخت تلاش کردیم و شایسته آن بودیم. گل امشب، گل مردودم در ال کلاسیکو را جبران کرد و این به من آرامش داد.”

2187200

گلزنی لامین یامال 
لامین گل فوق‌العاده‌ای زد. او فصل شگفت‌انگیزی را پشت سر گذاشت و لیاقتش را داشت.

هانسی فلیک 
او در تمام این مسیر ما را راهنمایی کرده و حالا وقت شادی و جشن گرفتن است.

من درک می‌کنم که بعد از اتفاقی که دفعه قبل افتاد، طبیعی است که سریع به رختکن برویم. اما ما به کسی آسیبی نرساندیم، ما فقط قهرمانی لیگ را جشن گرفتیم و به کسی بی‌احترامی نکردیم. با بیشترین سرعتی که می‌توانستیم وارد شدیم.

قهرمانی را به چه کسانی تقدیم می‌کنی؟
من خانواده‌ام، همسرم و همه کسانی که همیشه در کنارم بوده‌اند را به یاد دارم. این یک رویا بود که با باشگاه رویایی ام عناوین قهرمانی را کسب کنم. ما قطعاً جشن خواهیم گرفت. چیزی به نام خستگی وجود ندارد.

source