به گزارش خبرورزشی، در ادامه چالش های بین مدیریت باشگاه پرسپولیس و بانک شهر، اسناد جدیدی منتشر شده که نشان می دهد باشگاه پرسپولیس برای پرداخت مطالبات بازیکنان و کادرفنی خود نامه ای به مدیران بانک شهر ارسال کرده تا این بدهی ها را پرداخت کند.

باشگاه پرسپولیس در پایان فصل جاری باید مطالبات بازیکنان و کادرفنی خارجی خود را می‌پرداخت تا مشکلات بعدی گریبان آنها را نگیرد.

به  همین دلیل طبق سند منتشر شده، این باشگاه در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه از بانک شهر خواسته مبلغ ۷۵۴ هزار و ۵۰۰ دلار برای پرداخت اقساط بازیکنان و کادرفنی خارجی بدهد.

این پول از سوی بانک شهر به باشگاه داده شده تا از این بابت خطری سرخ پوشان را تهدید نکند. در بالای نامه نیز کلمه «حائز اهمیت» مورد استفاده قرار گرفته تا به قید فوریت این مبلغ واریز شود.

تیم فوتبال پرسپولیس ,

طبق سند فوق باشگاه پرسپولیس باید مبلغ ۷ هزار دلار به پپه لوسادا بابت حکم فیفا و ۱۰ هزار دلار بابت اتفاقات رخ داده در دیدار با النصر پرداخت کند.

تماشاگران پرسپولیس برخلاف قوانین کنفدراسیون فوتبال  آسیا اقدام به پرتاب بطری آب، نارنجک و انداختن لیزر روی صورت بازیکنان تیم عربستانی کردند.

موضوع دیگر این است که برخی پرداخت‌ها باید از طریق ارز صورت بگیرد و برای گرفتن ارز نیاز به نامه‌نگاری از سوی وزارتخانه مربوط با بانک مرکزی است.

باشگاه پرسپولیس به همین دلیل نامه‌ای به وزارت ورزش برای تخصص ارز زده است.

طبق این سند، باشگاه پرسپولیس خطاب به بانک شهر اعلام کرده مجوز گرفتن مبلغ ۲ میلیون ۲۵۴ هزار دلار  برای پرداخت اقساط بازیکنان و کادرفنی خارجی از بانک مرکزی از سوی وزارت ورزش برای آنها صادر شده و در همین راستا از بانک شهر خواسته مبلغ ۱۶۸ میلیارد و ۱۵۳ میلیون تومان به حساب این باشگاه واریز کند.

تیم فوتبال پرسپولیس ,

بیشتر بخوانید: دو شرط سهامدار اصلی پرسپولیس برای ادامه همکاری با مجموعه سرخ؛ درویش برود، هیات مدیره اصلاح شود

source