به گزارش خبر ورزشی، استقلال صنعت نفت را نیز حذف کرد تا همچنان در جام حذفی باقی بماند و به آخرین خاکریز برای فتح این پیکارها برسد. خاکریزی که ملوان پشت آن انتظار آبی پوشان پایتخت را می‌کشد.

استقلالی‌ها که با بوژوویچ به بحران نتیجه‌گیری رسیده بودند، این مربی را در روزهای پایانی رقابت‌های لیگ برتر کنار گذاشتند تا مجتبی جباری حساس‌ترین دوران زندگی ورزشی خود را سپری کرده و سکان هدایت آبی‌ها را بر عهده بگیرد. مردی که در دوران فوتبال خود سابقه قهرمانی با استقلال در جام حذفی تحت عنوان بازیکن را دارد و در بهار سال ۸۷ و زمستان سال ۹۰ با پیراهن آبی به این مهم نایل شده است.

اتفاقا مصاحبه‌های جباری در پاییز سال ۹۰ و انتقادات او از برخی شرایط حاکم بر استقلال موجب شد تا خبر ورزشی طی یک تیتر ویژه به او لقب “هشت شاکی” را بدهد و این لقب نه تنها برایش ماندگار شد بلکه مورد توجه خود جباری هم قرار گرفت.

حالا هشت شاکی سرمربی استقلال است و هشتم خرداد یعنی پنجشنبه هفته جاری تیمش را در فینال جام حذفی به مصاف ملوان می‌فرستد. جدالی که پیروزی در آن یک کاپ فوق العاده ارزشمند به استقلال هدیه می‌دهد و شاید زندگی ورزشی و حتی غیر ورزشی جباری را نیز به معنای واقعی کلمه دستخوش تغییر کند.

بیشتر بخوانید:احتمال محرومیت ۴ استقلالی در فینال جام حذفی!

source