به گزارش مشرق، امشب در برنابئو همه اشک میریختند. برای لوکا مودریچ و کارلو آنچلوتی. این دو رسما با رئال مادرید خداحافظی کردند تا پایان یک چرخه در تیم سفیدپوش مادرید اعلام شود.
اما امشب یک بازیکن دیگر هم با رئالیها خداحافظی کرد. با اینکه وداع لوکاس واسکز رسما اعلام نشده ولی هم خود لوکاس و هم رئالیها میدانند که او فصل آینده در تیم ژابی جایی ندارد.
امشب لوکاس هم مثل مودریچ برای آخرین بار با پیراهن رئال به زمین رفت. لوکاس که یکی از کاپیتانهای رئال مادرید است بر خلاف آنچلوتی و مودریچ نه شاهد برگزاری مراسم رسمی بود، نه برای او بنری در ورزشگاه نصب شد و نه هیچ چیز دیگری. ستاره رئال در خفا برای هواداران دست زد و اشک ریخت و با تشویق کوتاه از طرف هواداران روی نیمکت نشست. این آخرین بار بود که کسی در برنابئو واسکز را تشویق میکرد.
بازیکنی که محصول رئال مادرید است و با جان و دل باشگاهش را دوست دارد. خیلی از رئالیها میگویند او شایستگی این را داشت که مثل مودریچ با مراسمی رسمی با تیم و هواداران وداع کند. برخی دیگر میگویند رئال هنوز خداحافظی با او را اعلام نکرده ولی نگاهی به اخبار روزهای گذشته مشخص میکند که همه میدانند لوکاس رفتنی است.
وقتی تابلوی تعویض به کنار خط آمد و مشخص شد لوکاس باید بیرون بیاید واسکز درحالیکه چند قطره اشک از چشمهایش سرازیر شده بود از زمین بیرون رفت. او لحظاتی ایستاد و به تشویق هواداران پاسخ داد. فقط همین. همه منتظر پایان بازی و لحظه خداحافظی مودریچ و آنچلوتی بودند. لوکاس اینجا هم به عنوان گزینه دوم و در خفا با تیمی که به آن عشق میورزید خداحافظی کرد.
source