به گزارش “ورزش سه”، آخرین بازی فصل سری A برای روسونری مقابل مونزای سقوطکرده در ورزشگاه سنسیرو برگزار شد، اما آنچه در سکوها رخ داد، بیش از آنچه در زمین اتفاق میافتاد، جلب توجه میکرد.
از جمله اقداماتی که در سکوها رخ داد، این بود که اولتراها در سکوها طوری جای گرفتند که جمله «Go Home» (بروید خانه) خطاب به مدیران شکل بگیرد و بعد از ۲۰ دقیقه از آغاز بازی، جمعی از آنها ورزشگاه را ترک کردند.
پیش از ترک ورزشگاه، صحنهای عجیب رخ داد: تماشاگران زمانی که یکی از هواداران توسط نیروهای امنیتی همراهی میشد، برایش دست زدند.

دلیل این تشویق آن بود که این فرد پیراهن شماره ۳ مالدینی را به تن داشت، اما یک پیراهن دیگر را بهگونهای تند و پرخاشگرانه به سمت مدیران باشگاه تکان میداد.
مدیرانی که از سوی هواداران مسئول اخراج پائولو مالدینی، اسطوره باشگاه، در تابستان ۲۰۲۳ شناخته میشوند.
پس از اینکه این هوادار توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد، هواداران به شکل تندی این بار به مأموران اعتراض کردند و خواهان بازگشت هوادار معترض شدند. در نهایت اعتراض آنها جواب داد و این هوادار دوباره به ورزشگاه برگردانده شد و همین باعث شد که دیگر هواداران او را تشویق کنند. ظاهراً نیروهای امنیتی تشخیص دادند که تکان دادن یک پیراهن دلیل کافی برای نگه داشتن یک فرد در بازداشت یا اخراج او از ورزشگاه نیست.
source