به گزارش خبرورزشی، سرمربی استقلال بعد از شکست ملوان و قهرمانی در جام حذفی، در نشست خبری مسابقه پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.

اظهارات مجتبی جباری را در ادامه می‌خوانید:

/واکنش تند زارع به داوری؟ صحبت‌هایش را نشنیده‌ام و نمی‌توانم قضاوتی داشته باشم. من فکر می‌کنم که داوری در این بازی متعادل بود. بالاخره تیم تحت فشار است، زحمت زیادی کشیده، به فینال رسیده و گل را هم در دقایق پایانی دریافت کرده است. در چنین وضعیتی حتماً باید شرایط مربی حریف را در نظر گرفت، اما بچه‌های ما واقعاً شایسته بودند و این مسئله را در جریان بازی نشان دادند.

/روی مسائل داوری هم آنقدر هیجان بازی وجود دارد که شاید متوجه نباشیم که به چه چیزهایی معترض هستند. در مجموع ملوان تیم خوب و جوانی بود و با شایستگی هم به فینال رسیده بودند. مازیار زارع هم بازی را خوب و بابرنامه پیش می‌برد، اما فکر می‌کنم نیمکت ما امروز خیلی خوب کار کرد و مشورت‌های خوبی داد.

/شروع بازی ما با سیستم ۱-۴-۱-۴ بود و در ادامه تبدیل به ۱-۳-۲-۴ شد و در اواخر مسابقه هم با سیستم ۳-۳-۴ کردیم. این میل به پیروزی در ما وجود داشت، اما حساسیت مسابقه و همچنین توان تیم حریف اجازه نمی‌داد که حمله همه‌جانبه داشته باشیم. فکر می‌کردیم بازی در وقت‌های اضافه هم بدون گل مساوی تمام شود.

/با اینکه ناامید شده بودیم و فکر می‌کردیم که باید بازیکنان موردنظر برای پنالتی‌ها را بفرستیم، اما خدا را شکر این اتفاق افتاد و بازیکنان‌مان بعد از یک فصل سخت و دشوار توانستند کار را با یک پیروزی خیلی شیرین تمام کنند. همچنین خیلی خوشحالم که توانستم سهمی در این زمینه ایفا کنم و تماشاگران هم سنگ تمام گذاشتند. خدا را شکر روز خوبی برای‌مان شد.

/آینده نیمکت استقلال؟ سر فرصت صحبت خواهم کرد و الان ذهنم برای صحبت در این باره منسجم نیست.

/آمادگی برای ادامه کار به عنوان سرمربی؟ این سوالی است که جوابش را خودتان می‌دانید. نه، من این آمادگی را در خودم نمی‌بینم. من راجع به این مسائل و اتفاقاتی که افتاده و شرایطی که وجود داشت، صحبت زیادی دارم، اما امروز زمانش نیست.

/ از اتفاقاتی که افتاده دلخورم. ما یک کادر فنی بی‌ادعا بودیم که با تمام وجود در خدمت استقلال بود. البته اتفاقات آنگونه که انتظار می‌رفت، رقم نخورد. ما که برای خودمان کار نمی‌کنیم، بلکه مسئولیت خوشحالی یا ناراحتی تعداد زیادی از هموطنان را داریم. به همین دلیل باید از خودمان فاصله بگیریم و با منافع جمعی فکر کنیم. حتی درباره برخورد بازیکنان، شاید برخی اوقات دل‌تان بخواهد که عصبانیت خود را نشان بدهید، از خودتان دفاع کنید، اما در این زمینه‌ها خیلی رعایت کردیم که آن اتفاق خوب برای تیم رخ بدهد.

/ این مثل یک پروژه‌ای بود که ما انتخاب کردیم و لحظه به لحظه‌اش برای‌مان تعیین‌کننده و حساس بود. می‌توانم بگویم که کادر فنی کار خیلی فوق‌العاده‌ای انجام داد. همه اینها قابل ارزیابی و بیان کردن است. به نظم خوبی هم رسیدیم؛ اینکه توانستیم با تک تک بازیکنان ارتباط برقرار کنیم و ببینید که در زمین چه کاری انجام می‌دهند و اشتباه‌شان را متوجه شوند. در این مدت زمان کوتاه اینها کارهای خیلی خوبی بود که انجام شد.

/نقش چراغپور؟ بعضی از سایت‌های خبری واقعاً خجالت‌آور برخورد کردند. می‌نوشتند دستیار مجتبی جباری به تمرین آمد. من زنگ می‌زدم و می‌گفتم مرد حسابی یک فوتبال ایران است و یک جلال چراغپور. تیترهایی خوبی انتخاب نمی‌کردند و خیلی خوشحالم که توانستیم حال‌شان را بگیریم. ما تیتر اول بودیم، ولی از ما خیلی جاها استفاده نمی‌شد. انگار کسی ما را نمی‌دیدید. چطور با پول‌هایی که گرفتند و پروژه‌هایی که گرفتند می‌توانستند لحظه به لحظه برای نفر خودشان مطلب درست کنند!؟ در مورد ما خیلی راحت اشتباه می‌کردند.

/من وقتی جلال چراغپور را شناختم و ارتباط گرفتم، خوشحالم که به اینجا رسید و با جلال چراغپور به اینجا رسیدیم. من همچنان در حال یادگیری هستم، ولی فوتبال ایران خیلی عقب است و نیاز است که با دانش پر شود. یک مقدار من از رسانه ناراحتم، چون قبلاً یک اصالتی داشت. من همه را نمی‌گویم، ولی الان چطور کسی اراده می‌کند، زنگ می‌زند و فلان تیتر را در موردش می‌زنند!؟ من کسی نبودم که زنگ بزنم و ارتباط بگیرم. ما خدا را باور داشتیم و به توانایی خودمان ایمان. ما کار را شروع کردیم و ممکن بود یک بازی باشد و تمام، ولی با نیت درستی که داشتیم توانستیم این مسیر را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

/به خاطر ضدحملات خوبی که ملوان می‌زد. ما اگر می‌خواستیم حمله کنیم باید نگران این موضوع می‌شدیم. ملوان توانمند و خوب بود و به همین دلیل با احتیاط باید بازی می‌کردیم. یکسری ناهماهنگی‌ها هم حساسیت بازی به وجود آورد. بدن‌مان را هم کنترل می‌کردیم و احتمال می‌دادیم بازی به ۱۲۰ دقیقه کشیده شود.

/اندونگ بعد از آن قضیه آمد و ما با او خوش و بش کردیم. در زمان بازیگری این اتفاقات می‌افتد و ما هم حرفه‌ای با او برخورد کردیم. ممنونم از او که مثل برخی بازیکنان قهر نکرد و قیافه نگرفت و همچنان انرژی مثبتش با ما بود. آزادی هم بسیار با روحیه کنار ما ایستاد. به هر حال برخی‌ها به خاطر بازی نکردن دلخور می‌شوند. خدا را شکر پایان خوبی رقم خورد.

/میزبانی خوب بود. ما نگران کیفیت زمین بودیم که خوب بود. از نظر اسکان هم همه چیز خوب بود. ممنونیم از عوامل برگزاری مسابقه. یک مقدار به خاطر ظرفیت تماشاگر مشکل وجود داشت و بقیه چیزها مهیا بود.

بیشتر بخوانید: استقلال یک – ملوان صفر/ جادوی اندونگ، گل چشمی؛ جام استقلال

source