کد خبر : 2130219 |
09 خرداد 1404 ساعت 17:17 |
19.8K بازدید |
177
دیدگاه
دعوای رنگیتان را به دیگران نکشانید!
هافبک هجومی ملوان در پستی اینستاگرامی نسبت به مسائل داوری بازی با استقلال واکنش تندی نشان داد.

به گزارش “ورزش سه”، رضا جعفری بعد از شکست تیمش در فینال بازی حذفی و از دست رفتن جام قهرمانی برای ملوانان، پستی تند را در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جعفری که مثل اکثر ملوانیها از قضاوت مسابقه با استقلال و رعایت نشدن فیرپلی در صحنه گل ناراحت است، در اینستاگرام با جملاتی طعنهآمیز نوشته است: «زنبور که نیش میزند میمیرد، شاید از عذاب وجدان! انسانها اما نیش میزنند، نیش میزنند، نیش میزنند تا میمیرانند و وجدانی ندارند که عذاب داشته باشند!»

او در ادامه آورده است: «بیعدالتی که دیروز رخ داد با هیچ چیزی قابل توجیه و بازگشت نیست! قهرمانی مبارک همه استقلالیا اما لطفا دعوای رنگی خودتونو به تیمای دیگه نکشونید. همه جا پر شده، بود؟ میخواست نبود و از این حرفا. اما گناه تیمای شهرستانی نیست که باید چوب تیمای پایتخت رو بخورن! اگه خدایی هست اطمینان دارم که جواب این بیعدالتی و حق خوری یهجا پس داده میشه!»
جعفری در پایان نوشته است: «در آخر فقط میتونم بگم شرمنده همه مردم نازنین گیلان علیالخصوص مردم دوست داشتنی انزلی شدیم. ایران ملوان».
source