به گزارش “ورزش سه”، تیم فوتبال مس شهربابک که در صدد آمادهسازی برای فصل بعدی رقابتهای لیگ یک است، مدتی است به دنبال انتخاب جانشین محمود فکری روی نیمکت است. در همین خصوص خبرهای رسیده از پایان این پروسه حکایت دارد.
طبق اطلاعاتی که به دست خبرنگار ما رسیده، قاسم شهبا برای هدایت فصل بعد مس با مدیران این باشگاه به توافق نهایی رسیده و این خبر به زودی به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
شهبا تا سال ۱۳۸۴ به عنوان بازیکن در تیم گل گهر سیرجان بازی میکرد و پس از آن به عنوان مربی این تیم مشغول فعالیت شد و در اولین فصل حضورش روی نیمکت آبیهای سیرجان توانست صعود این تیم به لیگ یک را رقم بزند.
در کارنامه این مربی اهل کرمان، هدایت تیمهای آرمان گهر و مس شهربابک هم دیده میشود. او حتی یکبار به عنوان سرمربی مس کرمان هم انتخاب شد اما نیامده، استعفا داد.
نوشته یک کرمانی جانشین فکری اولین بار در پارس فوتبال | خبرگزاری فوتبال ایران | ParsFootball. پدیدار شد.
source