گزارش|

انتخاب مربی برزیلی زیر تیغ انتقادات هواداران استقلال/ از شعار علیه مدیران باشگاه تا هَشتگ «نه به کاریله»

پس از انتشار خبر انتخاب احتمالی فابیو کاریله به عنوان سرمربی آبی‌های پایتخت، هواداران استقلال اعتراض خود را به صورت گسترده نسبت به مدیریت باشگاه اعلام کردند.

خبرگزاری میزان

شب گذشته اخباری مبنی بر توافق با فابیو کاریله مربی برزیلی برای قبول هدایت آبی‌های پایتخت منتشر شد، اما دیری نگذشت تا با انتقادات تند هواداران مواجه شد. انتخاب سرمربی که به یک کلاف سردرگم برای باشگاه استقلال تبدیل شده، حالا پس از گذشته مدت زیادی از قهرمانی آبی‌ها در جام حذفی خبری از انتخاب سرمربی جدید نشده است.

سیدورف چندی پیش به ایران سفر کرد و جلسات مداومی با مدیران و کادرفنی استقلال برگزار کرد، اما به نظر رسید که این جلسات چندان هم گره انتخاب سرمربی جدید آبی‌پوشان را باز نکرده و حالا فابیو کاریله روی جلد اخبار اکثر رسانه‌ها قرار گرفته که طبق شنیده‌ها اصلاً جزو گزینه‌های مورد تایید سیدورف هم نبوده است. با این وجود به نظر می‌رسد که کاریله بیش از اینکه انتخاب کلارنس سیدورف باشد، یک گزینه تحمیلی از سوی هیئت مدیره باشگاه استقلال است؛ چراکه به نظر نمی‌رسد ستاره هلندی بخواهد یک مربی درجه ۲ و یا حتی ۳ را به عنوان گزینه مورد تایید خود به باشگاه استقلال غالب کند.

امروز در حرکتی اعتراضی هوادران تیم فوتبال استقلال که از انتخاب احتمالی کاریله به عنوان سرمربی آینده آبی‌ها به شدت ناراضی بودند مقابل درب باشگاه حاضر شدند و نسبت به این اقدام باشگاه استقلال شعار‌هایی را علیه هیئت مدیره سر دادند. این همه ماجرا نبوده، چراکه پس از انتشار خبر انتخاب احتمالی این سرمربی ۵۱ ساله برزیلی به عنوان سرمربی آینده آبی‌ها، هواداران استقلال در صفحات مجازی به صفحه شخصی این مربی حمله کردند و تا به این لحظه ۴۰ هزار نظر انتقادی نیز علیه او ارسال کردند. هواداران در این نظرات از این مربی خواسته‌اند تا قراردادش را با استقلال امضاء نکند و از سفر به ایران خودداری کند.

انتخاب مربی برزیلی زیر تیغ انتقادات هواداران استقلال/ از حمله علیه مدیران باشگاه تا هَشتگ «نه به کاریله»

لازم به ذکر است که فابیو کاریله، سرمربی ۵۱ ساله برزیلی، سابقه قهرمانی در سری‌آ برزیل با کورینتیانس و صعود سانتوس به سطح اول فوتبال برزیل در سال ۲۰۲۴ را دارد. کاریله همچنین در عربستان، ژاپن و تیم ملی برزیل به عنوان دستیار چهره‌هایی، چون تیته فعالیت کرده و مجموعاً بیش‌ترین مدت مربی‌گری‌اش در کورینتیانس ثبت شده است. حال با این تفاسیر باید دید باشگاه استقلال که زمان زیادی را صرف انتخاب سرمربی کرده و در حال حاضر هم روی گزینه نامحبوب و با کارنامه ضعیف دست گذاشته، چه واکنشی برابر اعراضات هواداران استقلال خواهد داشت.

استقلال در این فصل باید در چندین تورنمنت مهم از جمله لیگ برتر، سوپرجام، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا حاضر شود و باید دید باشگاه استقلال در این مدت چه کاری انجام خواهد داد. زمان زیادی برای انتخاب سرمربی از دست رفته و استقلال هنوز به طور رسمی در نقل‌وانتقالات نیز فعالیت نداشته و حالا با توجه به این حواشی به نظر می‌رسد پروسه انتخاب سرمربی با ابهامات بیشتری پیگیری شود.

انتهای پیام/

source