مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در حضور اعضای تیم ملی درباره خبر‌های اخیر در خصوص مشکل حضور تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۶ گفت: من اینجا می‌گویم که اگر رسانه‌ای اعلام کرد تیم ایران می‌آید یا نمی‌آید یا تحریم هستیم یا اینکه برای جام جهانی به ما ویزا می‌دهند یا نه، اصلاً به این مسائل فکر نکنید. اینها وظیفه فدراسیون فوتبال است و نگران آینده تیم ملی نباشید.

تاج خطاب به ملی‌پوشان؛ نگران ویزای جام جهانی نباشید

دیدارنیوز: رئیس فدراسیون فوتبال با حضور در اردوی تیم ملی از شاگردان امیر قلعه‌نویی خواست بدون دغدغه آماده حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ شوند.

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در جمع اعضای تیم ملی فوتبال اظهار داشت: در جلسه‌ای درباره سقف قرارداد باشگاه‌ها صحبت می‌کردیم که ما گفتیم فدراسیون فوتبال بزرگ تیم‌دار ایران است. اگر همه باشگاه‌ها یک تیم فوتبال دارند، مثلاً استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور و … اگر ۱۵ بازی میزبان هستند و ۱۵ بازی میهمان، فدراسیون فوتبال باید همین بازی‌ها را بیرون از خانه بازی کند. ما همه هزینه‌های هتل، پرواز و … را دلاری باید بدهیم و ۱۷ تیم را هم در اختیار داریم. در فوتسال، فوتبال ساحلی، فوتبال بانوان و … همین وضع را داریم.

وی ادامه داد: این همدلی و محبتی که بزرگ‌تر‌های تیم ملی انجام دادند و در این بین بازیکنانی مانند طارمی، جهانبخش، عزت‌اللهی و خلیل‌زاده در رأس بودند و به تیم ملی کمک کردند. من امیدوارم که بتوانیم کره شمالی را ببریم و یک شادی خوبی را در فضای جامعه به وجود بیاوریم. ان‌شاءالله برای جام جهانی هم به بهترین شکل آماده می‌شویم و تدارکات خوبی خواهیم داشتیم. اتفاقی هم در جام جهانی نمی‌افتد. من اینجا می‌گویم که اگر رسانه‌ای اعلام کرد تیم ایران می‌آید یا نمی‌آید یا تحریم هستیم یا اینکه برای جام جهانی به ما ویزا می‌دهند یا نه، اصلاً به این مسائل فکر نکنید. اینها وظیفه فدراسیون فوتبال است و نگران آینده تیم ملی نباشید.

source