به گزارش خبرورزشی، شب گذشته نماینده رضا غندی‌پور، پدیده فصل گذشته لیگ برتر در هتل المپیک با مدیران استقلال جلسه‌ای داشت و همزمان صحبت هایی در رابطه با نشست ایجنت این بازیکن با رضا درویش مطرح شد.

دقایقی قبل غندی‌پور در گفت‌وگو با خبرگزاری برنا به خبر مذاکره‌اش با استقلال واکنش نشان داد و گفت: با باشگاه استقلال مذاکره داشته‌ایم اما مربوط به امروز نیست و امروز هیچ جلسه‌ای نداشتیم. در حال مذاکره هستیم و ان‌شاءالله تا ۴ یا ۵ روز آینده تکلیف‌مان مشخص می‌شود.

او ادامه داد: در حال حاضر بازیکن پیکان هستم، یک فصل دیگر با این باشگاه قرارداد دارم اما باشگاه پیکان با جدایی من موافقت کرده است. به جز استقلال چند پیشنهاد دیگر هم دارم که خارجی هستند، در حال بررسی پیشنهادات هستم و فعلا معلوم نیست فصل آینده در کدام تیم حضور داشته باشم.

غندی‌پور در واکنش به مذاکره با پرسپولیس نیز عنوان کرد: بله صحبت‌هایی مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: بلافاصله پس از مذاکره با استقلال، ایجنت پدیده لیگ با پرسپولیس تماس گرفت!

source