کد خبر : 2133321 |
25 خرداد 1404 ساعت 14:28 |
12.9K بازدید |

22
دیدگاه


محمد صلاح به عربستان نه گفت تا برای کسب یک قهرمانی دیگر در چمپیونزلیگ با لیورپول تلاش کند.

برای فتح لیگ قهرمانان به عربستان نه گفتم

به گزارش “ورزش سه”، امروز محمد صلاح ۳۳ ساله شد. نه گفتن به عربستان و خوشحال بودن، این وضعیت محمد صلاح است، ستاره‌ای فوق‌العاده با پیراهن لیورپول در این فصل، که بهترین بازیکن لیگ برتر انگلیس بوده است. او برای چهارمین بار کفش طلا را برد، نتیجه‌ای شگفت‌انگیز برای بازیکنی که نه مهاجم نوک، بلکه وینگر هجومی است: ۲۹ گل در ۳۸ بازی.

به همین دلیل، احتمالاً تصمیم گرفت قراردادش را با لیورپول تمدید کند. چون هنوز برای تلاش جهت قهرمانی در چمپیونزلیگ بعدی جوان است و یکی از چهره‌های شاخص کل لیگ به شمار می‌رود، لیگی که تیم آرنه اسلوت با اقتدار قهرمانش شد.

صلاح درباره رد پیشنهادهای لیگ سعودی گفت: «وقتی حس کنم باید کنار بکشم، بازی را متوقف می‌کنم. اما اگر نظرم را بخواهید، فکر می‌کنم تا ۳۹ یا ۴۰ سالگی بتوانم بازی کنم. اگر زودتر احساس کنم که باید بازنشسته شوم، این کار را می‌کنم. به اهداف زیادی رسیده‌ام. عربستان؟ فرصت خوبی بود، اگر با لیورپول تمدید نمی‌کردم، شاید رخ می‌داد. رابطه‌ام با مدیران لیگ حرفه‌ای عربستان بسیار خوب است، زیاد صحبت کردیم و مذاکرات جدی بود. آینده؟ نمی‌دانم چه خواهد شد، اما الان در لیورپول خوشحالم و دو سال آینده اینجا می‌مانم. بعدش خواهیم دید.»

source