خبرورزشی | باشگاه بوروسیا دورتموند با تأیید دریافت پیشنهاد رسمی از چلسی برای جذب جیمی گیتنز، وینگر آینده‌دار خود، اعلام کرد که به دلیل کوتاه بودن زمان باقی‌مانده تا شروع رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها، امکان پاسخگویی و یافتن جایگزین مناسب وجود نداشته است.

به گفته لارس ریکن، مدیر ورزشی دورتموند، پیشنهاد ۴۲ میلیون پوندی چلسی (حدود ۵۷ میلیون دلار) بسیار پایین‌تر از ارزش واقعی گیتنز بوده و به همین دلیل رد شده است. دورتموند قیمت این بازیکن را حداقل ۵۰ میلیون پوند (معادل ۶۸ میلیون دلار) می‌داند و تمایلی به فروش زیر این مبلغ ندارد.

ریکن در گفت‌وگو با شبکه اسکای گفت:

«بله، پیشنهادی از سوی چلسی دریافت شد اما بسیار دیرهنگام بود. زمانی برای واکنش مناسب و جذب جایگزین نداشتیم. چنین انتقالی باید برای همه طرف‌ها—بازیکن، باشگاه مقصد و ما—مناسب باشد. ما به ندرت بازیکنی را کمتر از ارزشش واگذار می‌کنیم، و این در مورد جیمی هم صدق می‌کند.»

با این حال، به نظر می‌رسد که مذاکرات میان دو باشگاه هنوز متوقف نشده و ممکن است در ادامه فصل، این انتقال به سرانجام برسد.

در حال حاضر، گیتنز به همراه دورتموند در آستانه دیدار حیاتی برابر اولسان در مرحله گروهی جام جهانی باشگاه‌هاست؛ در حالی که چلسی باید در همین مرحله به مصاف الترجی تونس برود.

source