به گزارش خبرورزشی، زعیم های ریاض در جام جهانی باشگاه ها برای آسیا آبروداری کرده و در کنار رئال به مرحله حذفی صعود کردند.

از بخت بد، حریف الهلال در این مرحله منچستر سیتی است که با اقتدار همه را برده و در بازی سرگروهی ۵ گل به یوونتوس زد! اما این تنها بدشانسی آبی های عربستانی نبود!

در آستانه بازی با منچسترسیتی سالم الدوساری -کاپیتان الهلال و بهترین بازیکن آسیا- به دلیل مصدومیت همسترینگ مجبور به ترک اردو شد و این بازی مهم را از دست داد.

سالم الدوساری کاپیتان محبوب و تاثیرگذار الهلال عربستان در بازی مقابل پاچوکا مکزیک با گل خود سهم زیادی در صعود نماینده آسیا به مرحله حذفی داشت. او اکنون به دلیل مصدومیت همسترینگ شرایط بازی طی ۴ هفته آتی را از دست داده است.

رسانه‌های عربستانی نیز با اعلام این موضوع نوشته‌اند:  آزمایش‌های پزشکی تأیید کرده‌اند که سالم الدوسری دچار کشیدگی عضله همسترینگ شده و روند درمان و توانبخشی او بین چهار تا شش هفته به طول خواهد انجامید.

اینجا را ببینید: رییس آبروی آسیا را خرید؛ اینزاگی دستمزدش را حلال کرد/ صعود الهلال همراه رئال

source