کد خبر : 2136077 |
08 تیر 1404 ساعت 11:47 |
17.9K بازدید |
17
دیدگاه
تا زمان تعیین تکلیف نهایی
در حالی که ویکتور اوسیمن در تعطیلات به سر میبرد و تصمیمگیری درباره آیندهاش را به تعویق انداخته، ناپولی او را برای تمرینات پیشفصل دعوت کرد.

به گزارش “ورزش سه”، این باشگاه به دلیل دستمزد سالانه 11 میلیون یورویی این مهاجم نیجریهای که باری سنگین بر بودجه باشگاه است، در تنگنا قرار دارد و قصد دارد از شر این هزینه خلاص شود.
با این حال، پس از دوره درخشان قرضی اوسیمن در گالاتاسرای و روابط تیره با ناپولی، این بازیکن 26 ساله اکنون بدون مقصد مشخصی برای آینده مانده است. طیق گزارش گاتزتا دلو اسپورت، اوسیمن یک بند فسخ 75 میلیون یورویی دارد که فقط برای انتقال به خارج از ایتالیا معتبر است، در حالی که هر پیشنهاد یا علاقهای از داخل ایتالیا نیازمند مبلغی بسیار بالاتر خواهد بود.

الهلال نزدیکترین باشگاه به نهایی کردن این انتقال بود و پیشنهادی ارائه کرد که تنها نیاز به تأیید ناپولی داشت، اما اوسیمن ایده انتقال به عربستان را رد کرد. با این حال، این موضوع ممکن است دوباره مطرح شود، زیرا سیمونه اینزاگی، سرمربی اینتر، از تحسینکنندگان بزرگ اوسیمن است.
اکنون زمان زیادی باقی نمانده است. گالاتاسرای حاضر است برای به خدمت گرفتن این مهاجمهزینه هنگفتی بپردازد، به شرطی که مبلغ تعیینشده پرداخت شود. در انتظار تغییر تصمیم اوسیمن، ناپولی مجبور است او را برای اردوی تمرینی در ترنتینو (14-15 جولای) دعوت کند. این تصمیم به دلایل قانونی و منطقی است، در حالی که ناپولی منتظر تأیید انتقال او به مقصدی دور است. در غیر این صورت، گزینهای به نام توافق محترمانه پیش گرفته خواهد شد که به اوسیمن اجازه میدهد جداگانه تمرین کند.
source