به گزارش خبرورزشی، اینترمیامی در همان نیمه اول به قهرمان اروپا باخت و مسی نتوانست از پاریسی ها انتقام بگیرد.

اما ساعاتی پس از این شکست سنگین، فوق ستاره آلبی سلسته به حذف تیمش از رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان واکنش جالب و متفاوتی نشان داد. مسی که انگیزه های شخصی زیادی برای گرفتن انتقام از پاری سن ژرمن داشت، در پیامی در صفحه شخصی اش در فضای مجازی نوشت:

جام جهانی باشگاه‌ها برای ما با شکست مقابل قهرمان لیگ قهرمانان به پایان رسید؛ تیمی که در آن افراد مورد احترام و دوست‌داشتنی‌ای حضور دارند و دیدار دوباره با آنها باعث خوشحالی‌ام شد.

ما با سری بالا از این رقابت‌ها خارج می‌شویم، چرا که به هدف‌مان یعنی قرار گرفتن در بین ۱۶ تیم برتر مسابقات دست یافتیم. اکنون تمرکز ما روی MLS و تمام اتفاقات پیش رو خواهد بود.

اینجا را ببینید: عثمان دمبله، مسی را لخت کرد!

source